Šmykľavka Tobbogan KS Smoby s dĺžkou 150 cm od 24 mes

Popis produktu

Smoby šmykľavka pre deti Toboggan KS má pevnú konštrukciu a plochu na šmýkanie dlhú 1,5 metra. Nosnosť šmykľavky je 50 kg. Šmýkanie je intenzívny zážitok pre každé dieťa, a detská šmykľavka Smoby Toboggan KS sa zaručene stane zaručene ozdobou vašej záhrady či dvora. Plast je príjemný a zamatový na dotyk, má jemné a oblé hrany, ktoré sú pre dieťa bezpečné. Bezpečnosť detskej šmykľavky zaručuje protišmykový patent na schodíkoch a pevná konštrukcia, posilnená plastovou oporou v strede šmykľavky. Dieťa sa drží pevných operadiel po bokoch šmykľavky. Počas horúcich letných dní sa dá pohodlne napojiť na hadicu a vytvorením kaskády sa dieťa šmýka rovno do bazéna. Šmykľavka je vekovo vhodná pre všetky deti od 2 rokov.

Unikátny UV filter chráni plasty pred vyblednutím a zničením od slnka, a tak zaručuje že farby nevyblednú po dlhý čas a zostanú žiarivé ako v prvý deň počas dlhých rokov používania. Je prevedená v krásnych sviežich farbách modrej, zelenej a bielej, ktoré perfektne zapadnú na vašu záhradu, či na dvor. Farebnosť šmykľavky v deťoch podporuje predstavivosť a fantáziu. Šmykľavka pre deti je využiteľná na jar, v lete, či na jeseň a stane sa obľúbeným miestom na hranie pre vaše deti. Šmykľavka sa dá napojiť na hadicu v hornej časti. Voda steká do bazénu a deti majú svoj vlastný domáci tobogan. Šmykľavka má rozmery 100*159*150 cm. Šmykľavka pre deti Tobogan KS je vybavená ergonomickou plochou šmyku. Šírka plochy na kĺzanie je 40 cm. Výška držiakov je 33 cm.

Schodíky na šmykľavke majú protišmykovú úpravu, aby sa zabránilo možnému pošmyknutiu. Lezenie po schodíkoch je bezpečné a príjemné aj bosou, mokrou nohou. Detská šmykľavka Smoby Toboggan KS prešla prísnymi testami odolnosti a kvality, a produkt je držiteľom certifikátu. Je vyrobená v pevných a kvalitných plastových materiálov s pevnou konštrukciou. Šmykľavka má jednoduchú a rýchlu montáž a demontáž. Je to šmykľavka pre deti vyrobená vo Francúzsku s francúzskym šarmom a dokonalosťou. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť šmykľavky pre deti, ktorá je vyrobená podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Každé dieťa miluje jazdu na šmykľavke, preto je to jedna z najobľúbenejších hračiek na záhradu.

Vlastnosti

  • po napojení na vodu sa zmení na detský tobogán
  • dĺžka plochy na šmýkanie je 150 cm, šírka 40 cm
  • nosnosť 50 kg
  • vhodná od 2 rokov
  • anti UV filter chráni farby pred vyblednutím
  • žiarivé farby, ktoré podnecujú detskú fantáziu
  • zo zamatovo jemného a odolného plastu
  • vhodná do každej záhrad alebo na dvor
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • ideálna pre chlapcov aj dievčatá
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery159*68*100 cm
Celková výška100 cm
Rozmery balenia119*25*44 cm
Celková dĺžka159 cm
Dĺžka šmýkacej plochy150 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť6,5 kg / 8,0 kg
Nosnosť50 kg
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.