Šmykľavka KS Toboggan Smoby dĺžka 150 cm žlto-oranžová od 24 mes

Popis produktu

Smoby Toboggan KS detská šmykľavka je stredná veľká šmykľavka pre deti s 1,5 metra dlhouergonomicky tvarovanou plochou šmyku. Z hornej časti šmykľavky je možnosť napojiť hadicu s vodou, a voda vyteká zhora dolu. Dieťa má krásnu vodnú šmykľavku, po ktorej sa kĺže na trávu alebo do bazéna - má svoj vlastný malý tobogan. Šmykľavka pre deti má unikátny anti UV filter, ktorý povrch šmykľavky chráni pred slnečným žiarením, a zabezpečuje tak, že farby nevyblednú. Zároveň všetky tvary šmykľavky sú oblé, jemné vypracované, príjemné na dotyk. Dá sa ľahko poskladať a nezaberá veľa miesta. Vďaka svojim jemným farbám perfektne zapadne do vašej záhrady či na dvor. Má odolné steny, ktoré zaručujú pevnosť a stabilitu. 

Stabilita šmykľavky je podporená pevnou konštrukciou. Zároveň všetky tvary má oblé, jemné vypracované, príjemné na dotyk. Dá sa ľahko poskladať a nezaberá veľa miesta. Vďaka svojim jemným farbám perfektne zapadne do vašej záhrady či na dvor. Je prevedená v krásnych farbách sviežej a sýtej žltej, zelenej a oranžovej farby. V dolnej časti, kam sa dieťa zošmykne, je spevnená, zospodu vystužená. Plast je príjemný a zamatový na dotyk. Vysoké a veľké zábradlie zabezpečuje pocit istoty a bezpečnosti pre dieťa. Je to veľmi obľúbená šmykľavka pre deti. Je vhodná už od 2 rokov veku dieťaťa. Nosnosť šmykľavky je 50 kg. Rozmery šmykľavky sú 158*70*102 cm. 

Bezpečnosť zaručuje pevná konštrukcia. Schodíky na šmykľavke majú protišmykovú úpravu, aby sa zabránilo možnému pošmyknutiu. Lezenie po schodíkoch je bezpečné a príjemné aj bosou, mokrou nohou. Je to šmykľavka pre deti vyrobená vo Francúzsku s francúzskym šarmom a dokonalosťou. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť šmykľavky pre deti, ktorá je vyrobená podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzsky výrobca Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Každé dieťa miluje jazdu na šmykľavke, preto je to jedna z najobľúbenejších hračiek na záhradu.

Vlastnosti

  • po napojení na vodu sa zmení na detský tobogan
  • dĺžka plochy na šmýkanie je 150 cm
  • nosnosť 50 kg
  • vhodná od 2 rokov
  • anti UV filter chráni farby pred vyblednutím
  • žiarivé farby, ktoré podnecujú detskú fantáziu
  • zo zamatovo jemného a odolného plastu
  • vhodná do každej záhrady alebo na dvor
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery158*70*102 cm
Dĺžka šmýkacej plochy150 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.