Šmykľavka Funny Toboggan Smoby dĺžka 200 cm s ergonomickým držiakom od 24 mes

Popis produktu

Šmykľavka s vodotryskom Funny Toboggan je najnovší produkt z dielne francúzskych dizajnérov Smoby. Detská šmykľavka sa môže popýšiť oslňujúcou červeno-žlto-modrou farebnou kombináciou, ktorú si zamiluje každé dieťa od 2 rokov. Malí nezbedníci s ňou zažijú krásne chvíle plné radosti a budú nadšení skvelou plochou na šmýkanie s dĺžkou až 2 metre. Pre ešte lepší zážitok ponúka detská šmykľavka možnosť pripojenia hadice a v priebehu krátkej chvíle sa tak zmení na originálny tobogán s vodotryskom. Šmykľavka pre deti je skvelou voľbou, ktorá poteší a prekvapí každé dieťa. 

Do záhrady i na dvor

Šmykľavka bude vďaka svojim nádherným farbám perfektným doplnkom každého dvora a záhrady. Špeciálny anti UV filter, ktorý chráni povrch šmykľavky pred slnečným žiarením, sa postará o to, aby si šmykľavka zachovala svoje žiarivé farby, ktoré nevyblednú ani počas dlhých rokov používania. Deti si pri hre so šmykľavkou rozvíjajú pohybové schopnosti a jej pekné farebné vyhotovenie u detí stimuluje predstavivosť a fantáziu. Detská šmykľavka sa dá taktiež veľmi jednoducho poskladať a zložiť, keď ju dieťa nepoužíva.

Osviežujúci zážitok

Chlapci aj dievčatá sa tak môžu tešiť na osviežujúci zážitok počas horúcich slnečných dní. Šmykľavka sa dokáže veľmi rýchlo zmeniť na vodný tobogán, s ktorým sa deti vydržia hrať celé hodiny. Stačí k nej jednoducho pripojiť hadicu a pustiť vodu. Vďaka tejto výbornej funkcii sa môžu deti spúšťať rovno do bazénika počas letných mesiacov. 

Skutočný pocit bezpečia

Detská šmykľavka od francúzskeho výrobcu Smoby je vyrobená z prvotriedneho plastu, takže je veľmi odolná a pevná. Šmykľavka má zaoblené hrany a jej povrch je veľmi príjemný, zamatový na dotyk. Celková nosnosť tejto šmykľavky je až 50 kg. Šmykľavka je stabilná aj vďaka širokému podkladu pod schodíkmi, ktorý zabráni prebáraniu sa do trávy. Plochu na šmýkanie a schodíky spája pevná opora, zaisťujúca maximálnu bezpečnosť. Samozrejmosťou sú aj protišmykové schodíky, na ktoré môže dieťa smelo vykročiť bosou i mokrou nohou.

Po výstupe na povrch šmykľavy sa dieťa môže spoľahnúť na okrúhle a hladké úchyty, ktoré mu dodajú pri šmýkaní oporu a pocit bezpečia. Ergonomická plocha na šmýkanie je veľmi pohodlná vďaka povrchovej úprave a šikovným opierkam na ruky. Rozmery detskej šmykľavky sú 224*190*115 cm, pričom celková dĺžka šmykľavky je 224 cm a výška 115 cm.

Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť šmykľavky pre deti, ktorá je vyrobená podľa prísnych noriem a európskeho štandardu. Je držiteľom certifikátu odolnosti a kvality. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Každé dieťa miluje jazdu na šmykľavke, preto je to jedna z najobľúbenejších hračiek na záhradu.

Vlastnosti

  • šmykľavka s možnosťou napojenia vody
  • dĺžka šmýkacej plochy až 2 metre
  • povrchový anti UV filter proti slnečnému žiareniu
  • celková nosnosť 50 kg
  • odolná a pevná konštrukcia
  • protišmykové schodíky
  • zaoblené hrany
  • krásne žiarivé farby
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery200*224*115 cm
Celková výška115 cm
Rozmery balenia195*31*44 cm
Celková dĺžka224 cm
Dĺžka šmýkacej plochy200 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť9,50 kg / 12 kg
Nosnosť50 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.