Šmykľavka Disney Princess Toboggan XS Smoby s vodotryskom 90 cm šmýkacia plocha od 2 rokov

Popis produktu

Šmykľavka Disney Princess Toboggan XS je originálna a moderná šmykľavka od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby. Praktická detská šmykľavka poteší deti od 2 rokov plochou na šmýkanie s dĺžkou 90 cm v štýle animovaného Disney motívu Princess (Princezné), ktoré si obľúbili najmä dievčatká. Ružové farebné vyhotovenie upúta deti na prvý pohľad a svoje žiarivé farby si zachová aj po rokoch používania vďaka anti UV filtru. Šmykľavka ponúka aj možnosť pripojenia hadice a v priebehu krátkej chvíle sa tak zmení na skutočný tobogán s vodotryskom, s ktorým sa deti zabavia na dlhé hodiny.

Šmykľavka pozostáva z kvalitného rebríka s protišmykovou ochranou, ktorý deťom umožní bezpečný výstup aj s bosými, mokrými nohami. Opierky na ruky poskytnú deťom oporu a istotu predtým, než sa posadia na šmykľavku a spustia sa nadol. Šmýkacia plocha je ergonomická, vytvarovaná pre maximálny komfort dieťaťa. Jednou z jej najväčších predností je vodný tobogán, s ktorým sa chlapci aj dievčatá ochladia počas horúcich, letných dní. Ak máte doma bazénik, deti sa môžu šmýkať aj priamo doň.

Detská šmykľavka, s dvojitými stenami, je vyrobená z prvotriednych plastov najmodernejšou technológiou Blow Molding. Táto technológia zaručuje vysokú odolnosť a pevnosť konštrukcie, šmykľavka odoláva aj nepriaznivým poveternostným podmienkam. Šmykľavka má zaoblené hrany a jej povrch je veľmi príjemný, zamatový na dotyk. Nosnosť šmykľavky je 20 kg, je veľmi stabilná. Rozmery detskej šmykľavky sú 125*50*75 cm, pričom celková dĺžka šmykľavky je 125 cm a výška 75 cm. Šmykľavka je skladacia, umožňuje ľahkú manipuláciu.

Šmykľavka Disney Princezné patrí medzi najkvalitnejšie šmykľavky s pravým francúzskym dizajnom. Je ako stvorená pre hru viacerých detí, súrodencov, aj kamarátov. Žiarivé farby na šmykľavke rozvíjajú u detí fantáziu predstavivosť. Zároveň si zároveň posilňujú svalstvo nôh a rúk, zlepšujú koordináciu a pohybové schopnosti. Šmykľavka pre deti je využiteľná na jar, v lete, či v jeseni a stane sa obľúbeným miestom na hranie pre vaše deti.

Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť šmykľavky pre deti, ktorá je vyrobená podľa prísnych noriem a európskeho štandardu. Je držiteľom certifikátu odolnosti a kvality. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Každé dieťa miluje jazdu na šmykľavke, preto je to jedna z najobľúbenejších hračiek na záhradu.

Vlastnosti

  • šmykľavka s možnosťou napojenia vody
  • dĺžka šmýkacej plochy 90 cm
  • povrchový anti UV filter ochráni žiarivé farby pred vyblednutím
  • celková nosnosť 20 kg
  • odolná a pevná konštrukcia
  • protišmykové schodíky
  • zaoblené hrany, povrch zamatový na dotyk
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • s motívom Princezné
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery125*50*75 cm
Celková výška75 cm
Rozmery balenia106*51*25 cm
Celková dĺžka125 cm
Dĺžka šmýkacej plochy90 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,60 kg
Nosnosť20 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.