Šmykľavka Berchet Funnygliss Lagoon Smoby dĺžka 150 cm od 18 mes

Popis produktu

Smoby šmykľavka pre deti Funnygliss Lagoon je krásna detská šmykľavka v zaujímavej bledomodrej farbe pripomínajúcej farbu lagúny. S dĺžkou plochy na šmýkanie dlhou 1,5 metra patrí medzi najkvalitnejšie produkty spomedzi detských šmykľaviek na trhu. Je vhodná pre všetky deti už od 18 mesiacov. Šmykľavka je doladená žltými doplnkami a ozdobami. K detskej šmykľavke je dodávaná i sprcha v tvare kvetinky, s ružicou, z ktorej po napojení na hadicu strieka voda. Ružica sa dá nasmerovať aj na časť šmyku, a dieťa sa šmýka dolu spolu s vodou na zem alebo bazéna s vodou. Tak má dieťa svoj vlastný vodný tobogan. Detská šmykľavka má nosnosť 50 kg.

Plast šmykľavky je príjemný a zamatový na dotyk. Vďaka svojim jemným farbám perfektne zapadne do vašej záhrady či na dvor. Je prevedená v krásnych farbách sviežej modrej a žltej farby, ktoré u detí podnecujú predstavivosť a fantáziu. Detská šmykľavka je ľahko skladateľná a nevyžaduje si veľký priestor na uskladnenie. Detská šmykľavka Smoby je krásny doplnok do záhrady či na dvor. Je vyrobená z kvalitných plastových materiálov s odolnými vlastnosťami, ktoré zaručujú dlhotrvajúcu kvalitu. Smoby detská šmykľavka je prakticky ukončená, pričom sa dieťa zošmykne pohodlne a bezpečne dolu. Schodíky na šmykľavke majú protišmykovú úpravu, aby sa zabránilo možnému pošmyknutiu. Lezenie po schodíkoch je bezpečné a príjemné aj bosou, mokrou nohou. 

Je to stabilná šmykľavka, ktorá premení každý dvor alebo záhradu na ihrisko plné radosti a zábavy. Bezpečnosť zaručujú aj protišmykové schodíky a pevná konštrukcia. Je to šmykľavka pre deti vyrobená vo Francúzsku s francúzskym šarmom a dokonalosťou. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť šmykľavky pre deti, ktorá je vyrobená podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Každé dieťa miluje jazdu na šmykľavke, preto je to jedna z najobľúbenejších hračiek na záhradu. Rozmery šmykľavky sú 78*110*175 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery78*110*175 cm
Celková výška110 cm
Nosnosť50 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.