Smetiarske auto Power Worker Garbage Truck + Figurine BIG so smetným košom a pohyblivé časti - gumené kolesá od 2 rokov

Popis produktu

Smetiarske auto Power Worker Garbage je skvelá hračka pre všetky deti a najmä chlapcov od 2 rokov. Oranžové smetiarske autíčko so smetným košom a figúrkou šoféra zaujme deti na prvý pohľad a spolu s ním si vyskúšajú povolanie smetiarov. Odolné mäkčené kolieska poskytujú autíčku stabilitu a deti sa s ním zabavia ako v detskej izbe, tak aj na pieskovisku či pláži. Robustné a pevné plastové diely sú zárukou, že smetiarske auto vydrží vašim najmenším dlhé roky. Výklopná zadná časť autíčka pripraví deťom realistický zážitok ako pri skutočnom nakladaní smetného koša. Pri hre si rozvíjajú fantáziu, technickú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie. 

Dieťa sa dokáže hrou so smetiarskym autíčkom zabaviť na dlhé hodiny. Hračka má oblé hrany, takže dieťa si pri hre neublíži. Produkt má rozmery 33*20*23 cm. Hračka sa dá v prípade znečistenia veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú najvyššiu kvalitu produktov. Autíčko si aj po rokoch hrania zachová svoje krásne farby vďaka UV filtru, ktorý bráni vyblednutiu farieb.

Smetiarske autíčko je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery33*20*23 cm
Celková výška23 cm
Hmotnosť1200 g
Objem LÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.