Skriňa pre bábiku do 36 cm Birdy Paradise Janod textilná s vešiakmi ružová od 24 mes

Popis produktu

Ružová skriňa pre bábiku od výrobcu Janod je špičkový výrobok spĺňajúci prísne kritéria kvality a bezpečnosti. Ružová skriňa s potlačou vtákov Birdy Paradise sa jednoducho skladá, takže nezaberá veľa miesta. Keď malá maminka uloží svoju bábiku spať do postieľky, môže poupratovať jej vecičky do skrinky. Skrinka má magnetické dvierka, ktoré spoľahlivo držia a ukryjú všetky potreby pre bábiku. Skrinka obsahuje 3 vešiačiky je vhodná na vecičky pre bábiku s dĺžkou 32-36 cm. Skriňa pre bábiky Janod je vyrobená z tuhých lepenkových panelov a potiahnutá kvalitnou Oxfordskou tkaninou. Hračky Janod poskytnú vašej dcérke veľa herných podnetov, rozvíjajú fantáziu a manuálne zručnosti detí. Ružová skriňa patrí do série hračiek Birdy Paradise a môžete si k nej ľubovoľne vybrať ďalšie hračky pre dievčatá, vďaka ktorým získa dievčatko kompletné pomôcky pre starostlivosť o bábiku.

Hračka pre dievčatá je vhodná pre detičky od 2 rokov, jej povrchová úprava je zdravotne neškodná, takže nehrozia zdravotné riziká. Krásne farebné ošetrenie hračiek zabezpečuje stálofarebnosť dlhé roky. Jasné farby sú odolné voči oteru a hračka Janod bude celé roky ako nová. Hračka značky Janod je vyrobená na základe nekompromisného prístupu – výrobca uvoľní do predaja len také hračky, ktoré spĺňajú bezpečnostné kritériá a zabraňujú zraneniu dieťaťa. Víziou značky Janod je používanie materiálov s certifikátom FSC. Certifikát FSC označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov, pričom je zachovaná biodiverzita, ekológia a obnoviteľnosť zdrojov.  

Značka Janod píše svoju históriu už od roku 1970. Janod je renomovaný francúzsky producent prvotriednych hračiek z dreva. V ponuke tejto značky nájdeme drevené hračky s tradíciou, ktoré sú však vyrábané modernými technológiami a spĺňajú očakávania a potreby dnešných detí a ich rodičov. Hračky Janod sú robustné, stabilné a pevné. Vďaka použitým kvalitným materiálom získate pre svoje dieťa nadčasovú hračku, s ktorou sa budú hrať aj ďalšie generácie. Výrobky značky Janod neustále podstupujú inovácie, aby napĺňali moderné trendy. Za kvalitou značky Janod stoja aj medzinárodné ocenenia ako PAL Awards za hračky podporujúce rozvoj reči či zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú deti, rodičia a pedagógovia.

Vlastnosti

  • kvalitné lepenkové panely a Oxfordská tkanina
  • povrchová úprava zo zdravotne neškodných farieb
  • rozmery: 24*20*41 cm
  • vhodná pre deti od 24 mesiacov
  • pestrofarebné prevedenie
  • čistenie navlhčenou handričkou
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery24*20*41 cm
Celková výška41 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.