Školský vak na telocvik a prezúvky City Bag Racing Club Jeune Premier ergonomický luxusné prevedenie 40*36 cm

Popis produktu

Hľadáte skutočného chameleóna medzi taškami? Školský vak na telocvik a prezuvky je multifunkčný kúsok, ktorý vaše deti potrebujú. Vak s moderným dizajnom je navrhnutý podľa najnovších módnych trendov a požiadaviek detí a úbor i prezuvky v ňom budú v maximálnom bezpečí. Do nového vaku City Bag Racing Club z dielne belgickej značky Jeune Premier sa váš prváčik či prváčka okamžite zamilujú. Aj rutinné prezúvanie a obliekanie na telocvik bude odteraz zážitkom, ktorý rozprúdi fantáziu.

Zdravie, bezpečnosť a materiály

Farebný školský vak so vzorom rýchlych áut je vďaka svojej nízkej váhe 0,3 kg vhodný už pre deti od 24 mesiacov, pretože chrbticu nezaťažuje zbytočnou váhou. Na pleciach neťaží a nezarezáva sa, a to najmä vďaka mäkkým šnúrkam, ktoré zároveň slúžia ako uzatváranie vaku. Novučičký vak na telocvik a prezuvky Jeune Premier je vyrobený z kvalitného vodeodolného polyesteru, takže sa veľmi jednoducho čistí. Ľahká, avšak odolná tkanina je spracovaná tak, že dokonca nezachytáva ani špinu. Vak je vďaka prvotriednym materiálom a spracovaniu nepremokavý zvnútra i zvonka.

Vnútro a dizajn

Luxusný školský vak Jeune Premier s úžasnými detailmi vyzerá krásne zvonku, no má toho čo ponúknuť aj pri pohľade zvnútra. Po jeho otvorení deti objavia objem 11 litrov, ktorý bohato stačí na prezuvky, telocvičný úbor, ale aj hračky či desiatu na výlet. Všetky potreby v ňom deti rýchlo a jednoducho uzatvoria pomocou šnúrok a vak si hravo prehodia cez plece alebo si ho zavesia na chrbát. Dizajnéri mysleli na všetko, preto na vak pridali aj praktické pútka, za ktoré môžu deti vak chytiť do ruky alebo ho v škole zavesia na vešiak.

Priestranný vak na telocvičný úbor alebo prezuvky je nevyhnutnou súčasťou výbavy školáka. Práve preto si na jeho dizajne dali návrhári Jeune Premier skutočne záležať. Sami sú rodičia a vedia, že do školy sa chodí s radosťou práve vtedy, keď si so sebou deti môžu vziať krásne školské pomôcky. Zabudnite na nudné, jednofarebné vaky na prezuvky a telocvik, ktoré má takmer každý žiak a vyrazte s rýchlymi autami do sveta fantázie a kreativity. Dizajn navrhnutý rukou už na prvý pohľad nesie známky originality, ktorú inde len tak ľahko nenájdete a postará sa o to, že telocvičný úbor si vaše dieťatko už nikdy nezabudne doma.

Vlastnosti

  • vak na telocvik a prezuvky
  • pre deti od 24 mesiacov
  • hmotnosť 0,3 kg
  • objem 11 litrov
  • rozmery 40*36 cm
  • ergonomický tvar
  • vodeodolný materiál odpudzujúci špinu
  • ručne kreslený originálny dizajn
  • navrhnutý v Belgicku
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené v Belgicku
Rozmery40*36 cm
Celková výška40 cm
Hmotnosť0,295 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.