Školský peračník Pencil Case Double Glazed Cherry Jeune Premier ergonomický luxusné prevedenie 22*6 cm

Popis produktu

Je vaša školáčka pripravená na sladký začiatok nového školského roka? Na známosť sa všetkým rodičom dáva, že nový školský rok sa začne jedine s peračníkom Jeune Premier. Školský peračník Pencil Case Double Glazed Cherry je navrhnutý podľa najnovších módnych trendov a požiadaviek detí. V novom peračníku Pencil Case Double Glazed Cherry z dielne luxusnej belgickej značky Jeune Premier je dostatok miesta pre všetky písacie potreby vášho malého školáka. Stačí jeden jediný pohľad na tento dizajnový a nadčasový peračník a deti sa budú do školy tešiť ako nikdy predtým.

Novučičký vzorovaný peračník Jeune Premier je vyrobený z kvalitného vodeodolného polyesteru, takže sa veľmi jednoducho čistí. Ľahká, avšak odolná tkanina je spracovaná tak, že dokonca nezachytáva ani špinu. Peračník je navyše vďaka prvotriednym materiálom a spracovaniu nepremokavý zvnútra i zvonka. Vlastniť tento pásikavý peračník s príveskami čerešní je na celom školskom roku jednoducho to najlepšie.

Pásikavý peračník Jeune Premier s motívom čerešní vyzerá krásne zvonku, no má toho čo ponúknuť aj pri pohľade zvnútra. Jeho objem 1 liter toho deťom síce veľa nepovie, no dôležitejšie je, že sa doň bez problémov zmestia všetky písacie potreby školopovinných detí. Peračník je rozdelený na dve priehradky, ktoré zabezpeča, že k farbičkám, ceruzkám, perám či fixkám sa deti dostanú rýchlo a ľahko. Tento dvojkomorový peračník Jeune Premier je nevyhnutnou súčasťou výbavy školáka. Práve preto si na jeho dizajne dali návrhári Jeune Premier skutočne záležať.

Sami sú rodičia a vedia, že do školy sa chodí s radosťou práve vtedy, keď si so sebou deti môžu vziať krásne školské pomôcky. Zabudnite na nudné, jednofarebné peračníky, ktoré má takmer každý žiak a ponorte sa spolu s pásikmi a čerešňami do sveta fantázie a kreativity. Dizajn navrhnutý rukou už na prvý pohľad nesie známky originality, ktorú inde len tak ľahko nenájdete a postará sa o to, že písanie prvých čiar a písmen bude omnoho zábavnejšie.

Vlastnosti

  • dizajnový peračník Jeune Premier
  • pre deti od 24 mesiacov
  • dvojkomorový peračník
  • hmotnosť 80 g
  • objem 1 liter
  • rozmery 22*6*8 cm
  • vodeodolný materiál odpudzujúci špinu
  • ručne kreslený originálny dizajn
  • navrhnutý v Belgicku
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
Rozmery22*6*8 cm
Hmotnosť80 g
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.