Set školské lavice Activity Smoby s obojstrannou tabuľou a 8 doplnkami modrá a ružová

Popis produktu

Máte doma deti, ktoré milujú kreslenie? Set školských lavíc Activity Smoby je potom tým správnym darčekom pre všetky deti od 3 rokov. Detské školské lavice sa hodia pre chlapčeka aj dievčatko, jedna je ružová a druhá modrá. Cena platí za 2 školské lavice. Set dvoch lavíc poteší najmä malých súrodencov. Školské lavice sú vyrobené z kvalitného plastu a majú ľahkú a stabilnú konštrukciu.

Vo výbave každej lavice na kreslenie je 8 doplnkov. Súčasťou obojstrannej tabule (pri otáčaní strán tabule si môžete vybrať tabuľu na písanie kriedou alebo tabuľku na písanie fixkami) je praktický priečinok, ktorý slúži ako úložný priestor pre kriedy či fixky vašich malých umelcov. V hornej časti lavíc sa tiež nachádza malý priestor na odkladanie pomôcok na kreslenie. Pod doskou na písanie a kreslenie je opierka na nohy, aby dieťa sedelo čo najpohodlnejšie. 

So školskými lavicami sa môžu najmenšie deti hrať na školské vyučovanie a pripravovať sa tak na dni, kedy budú školákmi. Vďaka opierke na nohy a pohodlnému sedadlu sa tiež dieťa učí ako zdravo a správne sedieť. Celková výška lavice pre malých školákov je 54 cm. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný a hračky spĺňajú tie najvyššie bezpečnostné kritériá

Vlastnosti

  • kvalitná a stabilná plastová konštrukcia
  • farebné prevedenie na výber
  • 8 doplnkov
  • praktický úložný priestor
  • obojstranná tabuľa
  • cena za 2 lavice
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery55*58*54 cm
Celková výška54 cm
Rozmery balenia68*21*58 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,7 kg
Set produktovÁno
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.