Školské dosky na zošity A4 File Folder Biker Jeune Premier elastické luxusné prevedenie

Popis produktu

Nádherné dosky na zošity od belgickej značky Jeune Premier sú skvelým darčekom pre každého školáka, ktorý potrebuje mať zošity vždy poruke. Kvalitné dosky z tvrdeného kartónu vydržia deťom dlhé roky, ochránia ich zošity pred poškodením. Dosky na zošity Biker Jeune Premier s motívom rýchleho motocykla sú inšpirované adrenalínom a vaše deti sa vďaka nim prenesú na cesty nekonečných možností. Vďaka elastickej gumičke sa dieťaťu s doskami ľahko narába a zmestia sa do každej aktovky a batohu. Ich praktické rozmery 35*26*1 cm zaručia, že do dosiek si deti bez problémov uložia všetky potrebné zošity.

Krása dosiek na zošity Jeune Premier sa ukrýva v detailoch. Stačí pridať plyn a do nového školského roka sa vaše deti odvezú so štýlom. Očarujúce farebné motívy na doskách pomáhajú rozvíjať detskú fantáziu a predstavivosť. Tieto štýlové dosky na zošity Jeune Premier o veľkosti A4 sú nevyhnutnou súčasťou výbavy každého školáka. Práve preto si na ich dizajne dali návrhári Jeune Premier skutočne záležať.

Sami sú rodičia a vedia, že do školy sa chodí s radosťou práve vtedy, keď si so sebou deti môžu vziať krásne školské pomôcky. Zabudnite na zošity len tak pohodené v taške a potešte deti originálnymi doskami, ktoré urobia v taške raz a navždy poriadok. Vyrazte spolu s rýchlym motocyklom do sveta fantázie a kreativity a nechajte deťom voľnú ruku pri vytváraní vlastného módneho štýlu. Dizajn dosiek na zošity navrhnutý rukou už na prvý pohľad nesie známky originality, ktorú inde len tak ľahko nenájdete a postará sa o to, že váš syn bude chodiť do školy s radosťou.

Vlastnosti

  • dosky na zošity
  • z tvrdeného kartónu
  • s praktickou gumičkou
  • rozmery 35*26*1 cm
  • ručne kreslený originálny dizajn
  • navrhnutý v Belgicku
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené v Belgicku
Rozmery35*26*1 cm
Celková výška35 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.