Školská taška batoh Backpack James Tiara Tiger Jeune Premier ergonomický luxusné prevedenie 42*30 cm

Popis produktu

Kto povedal, že tigre sú nebezpečné? Zlatá tigrica s kvetinovou korunou je dôkazom toho, že aj tiger môže byť romantický a rozprávkový. Jedinečná školská taška Backpack James Tiara Tiger Jeune Premier je tá najštýlovejšia školská taška navrhnutá podľa najnovších módnych trendov a požiadaviek detí. Do nového batoha Backpack James Tiara Tiger z dielne belgickej značky Jeune Premier sa váš prváčik či prváčka okamžite zamilujú. Stačí jeden jediný pohľad na túto dizajnovú a nadčasovú tašku a deti sa budú do školy tešiť ako nikdy predtým.

Zdravie a bezpečnosť

Školská taška je určená primárne pre deti prvého stupňa základných škôl. Batoh je vďaka svojmu prvotriednemu spracovaniu vhodný pre deti od 8 rokov s výškou 122 - 158 cm. Prázdny batoh váži iba 0,8 kg a detskú chrbticu nezaťažuje zbytočnou váhou. Rodičia pri jej kúpe určite ocenia anatomicky tvarovaný chrbát s mäkkou výstužou a polstrované ramenné popruhy, ktoré sú také pohodlné, že deti tašku na pleciach nebudú ani cítiť.

Samozrejmosťou je aj možnosť nastavenia popruhov, ktoré sa prispôsobia vášmu školákovi a taška plná zošitov ho tak nebude ťahať dozadu. To, že tvorcovia tašky mysleli naozaj na všetko, dokazujú aj dôkladne prepracované detaily. Priehradky tašky sa uzatvárajú na zips, takže deti nebudú musieť počas každej prestávky bojovať s komplikovaným zapínaním, ktoré sa zasekáva.

Materiály

Prvý školský deň sa ponesie v znamení nových spolužiakov a učiteľov, no chýbať nesmie ani novučičká školská taška. Batoh Jeune Premier je vyrobený z kvalitného vodeodolného polyesteru, ktorý pripomína kožený materiál, takže sa veľmi jednoducho čistí. Ľahká, avšak odolná tkanina je spracovaná tak, že dokonca nezachytáva ani špinu. Taška je vďaka prvotriednym materiálom a spracovaniu nepremokavá zvnútra i zvonka a učebnice zachráni aj v prípade, že si váš školák zabudne dáždnik.

Vnútro

Ružová školská taška Jeune Premier nevyzerá krásne iba zvonku, ale aj zvnútra. Po jej otvorení deti objavia štedrý objem 22,7 litrov, takže do tašky sa vojde úplne všetko, čo prváčik počas vyučovania potrebuje, ale deti ju zároveň využijú aj na výlety. Batoh je rozdelený na dve veľké priehradky, ktoré deťom umožnia oddeliť jednotlivé školské pomôcky. Do priestranného batoha sa bez problémov zmestia všetky učebnice a zošity a ešte ostane priestor na peračník a, samozrejme, desiatu. Väčšia z dvoch priehradok je prakticky rozdelená, takže školské potreby budú v batohu pevne umiestnené a zorganizované, vďaka čomu v taške nevznikne chaos.

Dizajn

Na dizajne si tvorcovia tašky Jeune Premier dali skutočne záležať. Sami sú rodičia a vedia, že do školy sa chodí s radosťou práve vtedy, keď si deti môžu na chrbát zavesiť tašku, ktorú každý obdivuje. Zabudnite na nudné, jednofarebné školské tašky, ktoré má takmer každý žiak a vydajte sa spolu so zlatým tigrom do sveta fantázie a kreativity. Ukladať si každý večer zošity a učebnice do krásnej tašky Jeune Premier bude pre deti oveľa príjemnejšie. Dizajn navrhnutý rukou už na prvý pohľad nesie známky originality, ktorú inde len tak ľahko nenájdete.

Vlastnosti

  • školská taška pre deti od 8 rokov
  • určená pre prvé ročníky základnej školy
  • vhodná pre výšku 122 - 158 cm
  • hmotnosť 0,8 kg
  • objem 22,7 litrov
  • rozmery 42*30*18 cm
  • nastaviteľné ramenné popruhy
  • ergonomický tvar
  • vodeodolný materiál odpudzujúci špinu
  • 2 veľké priehradky
  • ručne kreslený originálny dizajn
  • navrhnutá v Belgicku
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 8 rokov
PôvodVyrobené v Belgicku
Rozmery42*30*18 cm
Celková výška42 cm
Hmotnosť0,8 kg
Objem L22,7 l
Farbaružová
Set produktovNie
Vhodné pre výšku dieťaťa122 - 158 cm
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.