Školská tabuľa magnetická Blue Plastic Board 2v1 Smoby obojstranná na fixky a kriedu a 7 doplnkov

Popis produktu

Školská tabuľa magnetická Blue Plastic Board 2v1 od francúzskeho výrobcu Smoby je špičková obojstranná tabuľa, s ktorou sa zabavia deti už od 3 rokov. Je vyrobená z pevnej a odolnej plastovej konštrukcie so zaoblenými hranami, jej povrch je príjemný na dotyk. Je veľmi praktická, deti si na ňu môžu z jednej strany písať fixkou a z druhej strany kriedou. Obe strany sa potom dajú jednoducho zotrieť handričkou alebo špongiou. Pod tabuľou je priehradka na uloženie písacích pomôcok, ktorá čiastočne chráni podlahu pred padajúcim prachom pri písaní kriedou.

Deti sa môžu tešiť na súpravu 7 doplnkov, medzi ktorými nájdu 6 farebných kried a 1 zmazateľnú fixku. Štýlová tabuľa v pastelových farbách pôsobí nadčasovo, je vhodná pre chlapcov aj dievčatá. Zahrajú sa s ňou na dlhé roky, pričom sa výborne zabavia a zároveň sa učia vytvárať svoje prvé slová, rátať príklady a rozvíjať si tak logické myslenie. Táto detská pomôcka na kreslenie pomáha rozvíjať umelecké vlohy, detskú fantáziu a šikovnosť pri kreslení. Vďaka originálnym doplnkom je táto hračka skvelým pomocníkom pre deti v predškolskom a rannom školskom veku.

Tabuľa pre deti sa dá veľmi rýchlo poskladať, nezaberá veľa miesta. Jej rozmery sú 62*58*105 cm, pričom celková výška je 105 cm. Francúzska spoločnosť Smoby je známa svojimi originálnymi a kvalitnými detskými hračkami pre rôzne vekové kategórie. Plast na hračkách Smoby je pevný a zároveň jemný k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany a farby podnecujúce detskú fantáziu. Hračky Smoby sú tým najlepším, čo môžete ponúknuť svojim deťom, ktoré sa s nimi budú zabávať dlhé hodiny.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery62*58*105 cm
Celková výška105 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.