Školská tabuľa magnetická PJ Masks Smoby obojstranná s 20 doplnkami 110 cm vysoká

Popis produktu

Detská magnetická školská tabuľa PJ Masks Smoby je výborný darček pre všetky deti, najmä chlapcov od 3 rokov so záľubou v kreslení. Celková výška tejto kvalitnej obojstrannej tabule je 110 cm. Z jednej strany je detská tabuľa magnetická, takže deti si na ňu môžu pomocou magnetov pripevniť svoje umelecké diela alebo obrázky. Na túto bielu magnetickú tabuľu sa dá aj písať pomocou fixky, ktorú nájdete v balení. Druhá strana tabule je klasická čierna, presne taká ako v škole a dá sa na ňu kresliť kriedami, ktoré sú súčasťou balenia. Spolu má detská tabuľa 20 doplnkov: 6 farebných kried, 1 fixku a sadu omaľovaniek, ktoré si môže dieťa smelo vyfarbiť. Má príjemnú farebnú kombináciu zelenej, červenej a modrej farby. 

Detská tabuľa na kreslenie sa veľmi jednoducho skladá, preto nezaberie veľa miesta. Má kvalitnú konštrukciu, takže je stabilná a vydrží dlhé roky. Deti poteší aj prítomnosť poličky, na ktorú si môžu odkladať kresliace potreby. Manipuláciou s tabuľou a kreslením s kriedami a ostatnými pomôckami na kreslenie sa rozvíja jemná motorika detí. Pri kreslení rôznych obrázkov sa rozvíja detská fantázia a tvorivosť, objavujú svoje talenty, túžia sa zlepšovať a zdokonaľovať. Dieťa sa vďaka tejto tabuli môže priblížiť svetu dospelých, keď sa bude hrať na učiteľa. Magnetická a kresliaca tabuľa v jednom nesmie chýbať v detskej izbe žiadneho dieťaťa, pokiaľ chcete, aby sa nikdy nenudilo a aby sa rozvíjala jeho predstavivosť. Celkové rozmery detskej magnetickej obojstrannej tabule s podstavcom sú 62*58*110 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti s realistickým dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre malé pani učiteľky. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Vlastnosti

  • kvalitná a stabilná plastová konštrukcia
  • elegantný francúzsky dizajn
  • bohatá výbava 20 doplnkov
  • obojstranná školská tabuľa
  • praktická polička na odkladanie
  • vhodná pre deti od 3 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery62*58*110 cm
Celková výška110 cm
Rozmery balenia50*12*65 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.