Školská lavica s odkladacím priestorom a obojstrannou tabuľou Activity Smoby s 8 doplnkami ružová

Popis produktu

Detská školská lavica s odkladacím priestorom a obojstrannou tabuľou Activity Smoby je detská hračka, s ktorou sa dokáže zabaviť každé malé dieťa od 3 rokov. Celá školská lavica sa nesie v krásnej ružovej, modrej a zelenej kombinácii, ktorá očarí každé dieťa a bude z nej mať  nesmiernu radosť. Školská lavica v sebe skrýva originálnu obojstrannú tabuľu, z jednej strany klasickú, určenú pre pekné kresbičky s kriedou a na druhej strane klasickú bielu, na ktorú si môže písať a kresliť so zmazateľnou fixkou. Deti milujú kreslenie a vďaka priloženej čiernej a červenej fixke, spolu s priloženými rôznofarebnými kriedami sa zabavia na dlhé hodiny.

Školská lavica má robustnú a stabilnú konštrukciu, aby sa malý umelec cítil pokojne a nenechal sa pri svojej práci ničím rušiť. Detská lavica je so šikovným úložným priestorom, skrývajúcim sa pod obojstrannou tabuľou, kde si dieťa môže po práci odložiť všetky fixky a kriedy. Školská lavica má navyše ešte jednou odkladacou plochou nad obojstrannou tabuľou, kde si malá dieťa môže odkladať všetky pracovné pomôcky, ktoré bude o chvíľu potrebovať.

Detská školská lavica s obojstrannou tabuľou je vyrobená z kvalitných plastov, ktoré majú špecifickými zaoblenými hranami. Plast je veľmi príjemný na dotyk a dieťa si užije kreatívnu zábavu plnými dúškami. Školská lavica je výbornou hračkou, ktorá má edukatívnu funkciu a vďaka nej si  precvičí svoju predstavivosť, zručnosť a logické myslenie, čo ocení aj nejeden rodič. Celkové rozmery školskej lavice sú 55*58*54 cm.

Francúzsky výrobca Smoby, ktorý patrí medzi spoľahlivých výrobcov detských hračiek, sa vyznačuje vysokou kvalitou svojich hračiek s nádherným  dizajnom, ktorý milujú deti po celom svete. Všetky výrobky od Smoby podliehajú prísnej kontrole vo všetkých fázach výrobného procesu a spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Rodičia sa tak môžu spoľahnúť na to, že sa ich ratolestiam dostane do rúk naozaj kvalitná a bezpečná hračka.

Vlastnosti

  • výhodná kombinácia lavice a obojstrannej tabule
  • atraktívny dizajn
  • dostatočný úložný priestor
  • kvalitné plastové vyhotovenie
  • praktická výbava 8 doplnkov
  • vhodná pre deti od 3 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery55*58*54 cm
Celková výška54 cm
Rozmery balenia68*21*58 cm
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,7 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.