Školská lavica s odkladacím priestorom a obojstrannou tabuľou Activity Smoby s 8 doplnkami modrá

Popis produktu

Detská školská lavica s odkladacím priestorom a obojstrannou tabuľou Activity Smoby je skvelou hračkou, s ktorou sa pohrá každé dieťa od 3 rokov. Školská lavica s obojstrannou tabuľou je vyrobená v krásnej zeleno-modrej kombinácii. Školská lavica v sebe skrýva originálnu obojstrannú tabuľu, z jednej strany klasickú, určenú pre pekné detské kresby s kriedou a na druhej strane bielu tabuľu kde sa dá písať zmazateľnými fixkami. Dieťa získa široké pole pôsobnosti, aby si zvolil farbu, ktorou najlepšie vystihne svoj zámer a môže sa pustiť do práce. Pri svojej zábave so školskou lavicou a obojstrannou tabuľou mu iste pomôže malý set s priloženou čiernou a červenou fixkou spolu s rôznofarebnými kriedami.

Školská lavica má robustnú a stabilnú konštrukciuDetská lavica má aj šikovný úložný priestor, nachádzajúcim sa pod obojstrannou tabuľou, kam si malý umelec môže po práci odložiť všetky fixky a kriedy. Školská lavica disponuje navyše ešte ďalšou odkladacou plochou nad obojstrannou tabuľou, kde si dieťa môže odkladať všetky pracovné pomôcky, ktoré bude o malú chvíľu potrebovať. Obojstranná tabuľa má aj šikovný držiak, kde sa dá pripevniť papier a smelo si kresliť priamo naň, prípadne ho použiť ako vzorový obrázok a učiť sa kresliť podľa neho na plochu tabule.

Detská školská lavica s obojstrannou tabuľou je vyrobená z kvalitných plastových materiálov, ktoré majú zaoblené hrany, aby sa malý neposedník nemohol poraniť. Plast je veľmi príjemný na dotyk a dieťa si dosýta užije svoju každodennú porciu zábavy. Školská lavica je výbornou hračkou, ktorá má taktiež edukatívnu funkciu a vďaka nej si šikovné dieťa precvičí svoju predstavivosť, zručnosť a logické myslenie, čo ocení aj nejeden rodič. Rozmery detskej školskej lavice sú 55*58*54 cm. Francúzsky výrobca Smoby, ktorý patrí medzi najspoľahlivejších výrobcov detských hračiek, sa vyznačuje vysokou kvalitou svojich hračiek a elegantným dizajnom, ktorí milujú deti po celom svete. Všetky výrobky od Smoby podliehajú prísnej kontrole vo všetkých fázach výrobného procesu a spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Rodičia sa tak môžu spoľahnúť na to, že sa ich ratolestiam dostane do rúk naozaj kvalitná a bezpečná hračka.

Vlastnosti

  • kombinácia lavice a obojstrannej tabule
  • atraktívny dizajn
  • dostatočný úložný priestor
  • kvalitné plastové vyhotovenie
  • praktická výbava 8 doplnkov
  • vhodná pre deti od 3 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery55*58*54 cm
Celková výška54 cm
Rozmery balenia68*21*58 cm
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,7 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.