Drevená školská lavica Activity 2v1 Smoby skladacia s obojstrannou tabuľou a 61 doplnkami

Popis produktu

Smoby detská drevená lavica s lavičkou Activity je vyrobená z masívneho dreva. Detská lavica je ľahko zloží, a po zložení nezaberá veľa miesta. Školská lavica pre deti má pod písacou doskou veľký úložný priestor, ktorý sa dá naplniť množstvom kried, fixiek a magnetiek. Písacia doska sa dá nadvihnúť kolmo a tak na ňu môžu kresliť naraz dve deti z dvoch strán. Z jednej strany kriedou a z druhej strany fixkou. Plocha na písanie je obojstranná a preto sa dá meniť. Z jednej strany dieťa kreslí alebo píše kriedou a z druhej strany fixkami. Na detskú lavicu sa zmestia vedľa seba aj dve deti. 

Je to priestranná lavica s veľkou tabuľou, s ktorou vaše ratolesti zažijú kopec zábavy. Kreslenie a písanie rozvíja detskú fantáziu a výtvarné vlohy dieťaťa, chuť učiť sa a tvoriť. Je v krásnej svetlej farbe prírodného dreva v kombinácií s lesklou červenou farbou a zelenou farbou malej nádobky z jednej strany, kam sa dajú tiež uložiť perá a písacie potreby. Vhodné pre deti od 3 rokov. Rozmery detskej lavice sú 64*60*58 cm. 

Značka Smoby je francúzsky výrobca detských hračiek a pomôcok pre deti s dlhoročnou skúsenosťou a preto je zárukou európskej kvality za skvelú cenu. Detská školská lavica je skvelou pomôckou pre deti v predškolskom a mladšom školskom veku kde si môžu precvičovať učivo alebo kresliť. Lavica obsahuje spolu až 61 doplnkov, ku ktorým patria magnetické písmená, fixky a farebné kriedy. Poskladať sa dá za 5 sekúnd bez použitia pracovných nástrojov. Krásne sa hodí do detskej izby.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery64*60*58 cm
Výška pracovnej plochy58 cm
Rozmery balenia67*12*58 cm
Výška sedacej plochy27 cm
MagnetickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť6,43 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.