Školská aktovka It Bag Midi Unicorn Gold Jeune Premier ergonomická luxusné prevedenie 30*38 cm

Popis produktu

Nasledujte dúhu, dovedie vás priamo k jednorožcovi! Spoznajte aktovku Jeune Premier, ktorá sa stane novou školskou taškou vášho dieťatka a do školy ho bude sprevádzať deň čo deň. Hravá a nápaditá aktovka It bag Midi Unicorn Gold Jeune Premier je inšpirovaná klasickými koženými taškami zo starých čias, no navrhnutá je podľa najnovších módnych trendov a požiadaviek detí. Do novej školskej aktovky It bag Midi Unicorn Gold z dielne luxusnej belgickej značky Jeune Premier sa váš prváčik či prváčka okamžite zamilujú. Stačí jeden jediný pohľad na túto dizajnovú a nadčasovú aktovku a deti sa budú do školy tešiť ako nikdy predtým.

Zdravie a bezpečnosť

Luxusná školská aktovka je určená primárne pre deti prvých ročníkov, teda pre školákov od 6 rokov s výškou 110 - 134 cm. Prázdna aktovka váži iba 0,9 kg a detskú chrbticu nezaťažuje zbytočnou váhou. Rodičia pri jej kúpe určite ocenia anatomicky tvarovaný chrbát s mäkkou výstužou a polstrované ramenné popruhy, ktoré sú také pohodlné, že deti tašku na pleciach nebudú ani cítiť. Samozrejmosťou je aj možnosť nastavenia popruhov, ktoré sa prispôsobia vášmu školákovi a taška plná zošitov ho tak nebude ťahať dozadu.

To, že tvorcovia tašky Jeune Premier mysleli naozaj na všetko, dokazujú aj elegantné magnetické zámky vypracované do najmenšieho detailu. Sú nielen štýlové, ale aj praktické. Stačí jedno stlačenie a aktovka sa otvorí. Na otvorenie a zatvorenie aktovky deti nebudú potrebovať silu učiteľa alebo rodiča, zvládnu to aj samy. O bezpečnosť na ceste do školy sa zasa postarajú reflexné prvky, s ktorými bude vaše dieťatko dostatočne viditeľné a neprehliadnuteľné (a to nielen vďaka originálnemu ručne vytvorenému dizajnu).

Materiály

Prvý školský deň sa ponesie v znamení nových spolužiakov a učiteľov, no chýbať nesmie ani novučičká školská taška. Aktovka Jeune Premier s jednorožcom a dúhou je vyrobená z kvalitného vodeodolného materiálu, takže sa veľmi jednoducho čistí. Ľahká, avšak odolná tkanina je spracovaná tak, že dokonca nezachytáva ani špinu. Aktovka je vďaka prvotriednym materiálom a spracovaniu nepremokavá zvnútra i zvonka a učebnice zachráni aj v prípade, že si váš školák zabudne dáždnik.

Vnútro

Aktovka Jeune Premier nevyzerá krásne iba zvonku, ale aj zvnútra. Po jej otvorení deti objavia štedrý objem 16,5 litrov, takže do aktovky sa vojde úplne všetko, čo prváčik počas vyučovania potrebuje. Vnútro aktovky je rozdelené na dve veľké priehradky, do ktorých sa bez problémov zmestia všetky učebnice a zošity a ešte ostane priestor na peračník a, samozrejme, desiatu. Taške nechýba ani praktické predné vrecko na drobnosti a bočné vrecko na fľašu s vodou alebo dáždnik.

Dizajn

Na dizajne si tvorcovia tašky Jeune Premier dali skutočne záležať. Sami sú rodičia a vedia, že do školy sa chodí s radosťou práve vtedy, keď si deti môžu na chrbát zavesiť tašku, ktorú každý obdivuje. Zabudnite na nudné, jednofarebné školské tašky, ktoré má takmer každý žiak a ponorte sa spolu s jednorožcom na nočnej oblohe do sveta fantázie a kreativity. Ukladať si každý večer zošity a učebnice do krásnej aktovky Jeune Premier bude pre deti oveľa príjemnejšie a spoločnosť im bude robiť legendami opradený jednorožec a dúha. Dizajn navrhnutý rukou už na prvý pohľad nesie známky originality, ktorú inde len tak ľahko nenájdete.

Vlastnosti

  • školská aktovka pre deti od 6 rokov
  • určená pre prvé ročníky základnej školy
  • vhodná pre výšku 110 - 134 cm
  • hmotnosť 0,9 kg
  • objem 16,5 litrov
  • rozmery 30*38*15 cm
  • nastaviteľné ramenné popruhy
  • ergonomický tvar
  • reflexné prvky
  • vodeodolný materiál odpudzujúci špinu
  • dve veľké priehradky
  • jedno predné vrecko
  • ručne kreslený originálny dizajn
  • navrhnutá v Belgicku
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
Rozmery30*38*15 cm
Hmotnosť0,9 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.