Škola pre škôlkárov School Smoby Hra na učiteľa a žiaka s množstvom náučných hier a 80 doplnkami

Popis produktu

Potešte svoje deti od 3 rokov originálnou školou pre škôlkárov, s ktorou sa hravou formou naučia veľa nových vecí! Nadčasová trieda dokáže deťom priblížiť typický deň v škôlke, so súrodencami a kamarátmi sa zahrajú na povolanie učiteľov a žiakov. K dispozícii budú mať veľkú školskú stenu, na ktorej sú umiestnené hodiny, obojstranná tabuľa, na ktorú je možné písať kriedou a fixkou, veľké koleso na precvičenie znalosti čísiel a zároveň plánovač aktivít, obrázok vláčika s jednotlivými mesiacmi v roku, klipy na uchytenie papierov s kresbami, poličky na odkladanie doplnkov a ešte oveľa viac. Skladacia trieda je vyrobená z kvalitných a odolných plastov, pričom sa jej stabilný celokovový rám so 4 nôžkami dá veľmi jednoducho zložiť do rozmerov 111*41 cm a uložiť do skrine, či schovať pod posteľ.

Pre realistickejšie zážitky majú deti k dispozícii 80 doplnkov, medzi ktorými nájdu zmazateľnú čiernu fixku, handričku, magnetické čísla, písmená a symboly, 4 dizajnové karty s obrázkami stromčekov pre správne určenie ročného obdobia, 4 kartičky pre určenie aktuálneho počasia, 8 kartičiek žiakov s menami, ktoré učiteľ rozdelí podľa ich dochádzky pod symbol so školskou taškou alebo symbol s domom. Kartičky z tvrdého kartóny majú na zadnej strane suchý zips, vďaka čomu sa ľahko pripevnia na tabuľu. Deti si precvičia aj cudzí jazyk - s kartičkou pre určovanie dní v týždni objavia slovíčka vo francúzštine a angličtine. So 7 kartičkami aktivít určí učiteľ žiakom ich ďalší program - futbal, obed, maľovanie, čítanie, učenie sa, spánok alebo hudobná výchova. Deti sa taktiež výborne zabavia pri skladaní postavičky, taktiež sa naučia rozoznávať rôzne geometrické tvary.

Táto školská hračka je vyhotovená v pestrých farbách s krásnymi obrázkami, deti získavajú pozitívny vzťah k učeniu. Naučia sa počítať, zopakujú si abecedu, precvičia si cudzí jazyk a zažívajú veselé chvíle. Pri kreslení a písaní si precvičujú jemnú motoriku, rozvíjajú si fantáziu a predstavivosť. Taktiež si zlepšujú pamäť a logické myslenie, upevňujú si správne návyky pri učení. V žiakoch sa prebúdza zdravé sebavedomie, chuť súťažiť a ukázať svoje vedomosti. Deti, ktoré sa hrajú na povolanie učiteľov, sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti za svojich malých študentov, snažia sa čo najlepšie vysvetliť učivo a pomôcť im s prípravou. Takýmto spôsobom si cibria komunikačné a vyjadrovacie schopnosti. Celkové rozmery rozloženej triedy sú 135*41*111 cm. 

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom nadčasové hračky s vlastným originálnym príbehom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery135*111 cm / 41*111 cm
Celková výška111 cm
Rozmery balenia52*14*61 cm
Celková dĺžka135 cm
MagnetickéÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4,9 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.