Skladačka Kiubis 3D Blocks & Stories Party at the Farm Educa 5 figúrok s traktorom a farmou od 24 mes

Popis produktu

Didaktická skladačka Kiubis 3D Party at the Farm od španielskeho výrobcu Educa predstavuje skvelý darček pre chlapcov a dievčatá už od 2 rokov. Skladačka obsahuje až 5 veselých figúrok, ktorých diely sa dajú navzájom kombinovať a skladať jedna na druhú. Súčasťou detskej stavebnice je aj 3D scéna farmy, v ktorej sa dieťa zahrá na schovávačku s figúrkami zvieratiek. Chlapci a dievčatá si vďaka tejto skvelej skladačke budú môcť naplno rozvíjať svoju fantáziu a predstavivosť, prežívať dobrodružstvo pri hľadaní zvieratiek s farmárom, ktorý ich odvezie na traktore s prívesom.

Didaktická skladačka Kiubis sa zameriava na zlepšovanie jemnej motoriky a koordinácie ruka-oko. Pri skladaní figúrok sa deti učia trpezlivosti, rozvíjajú si logické myslenie a priestorové videnie. Didaktická hračka im umožní ponoriť sa do hry na farmárov, každý deň vytvárajú nové krátke príbehy a interakcie medzi figúrkami. So skladačkou sa výborne zabavia aj so svojimi súrodencami a kamarátmi, pričom si zlepšujú jazykové a komunikačné schopnosti, rýchlejšie sa socializujú. 

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Špecializuje sa najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti. Hračky Educa spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, preto sú pre hry vašich detí bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych náučných hier a puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. Hračky Educa zaručia skvelú zábavu pre celú rodinu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodŠpanielsko
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.