Skladačka Kiubis 3D Blocks & Stories The Little Farmer and the Apples Educa 3 figúrky od 24 mes

Popis produktu

Didaktická skladačka Kiubis 3D The Little Farmer and the Apples predstavuje skvelý darček pre všetky deti od 2 rokov, ktoré sa s ňou zabavia na dlhé hodiny. Skladačka obsahuje 3 figúrky v krásnych farbách, ktoré sa dajú pri skladaní aj navzájom kombinovať. Súčasťou detskej stavebnice je aj 3D farmárska scéna s obrázkom jablone s jabĺčkami, slniečka, rastlín, zvieratiek a užitočného hmyzu. Chlapci a dievčatá si vďaka tejto skvelej skladačke budú môcť naplno rozvíjať svoju fantáziu a predstavivosť, vymýšľať si vlastné príbehy z farmárskeho prostredia a spoznávať svet prírody.

Didaktická skladačka Kiubis sa zameriava na zlepšovanie jemnej motoriky a koordinácie ruka-oko. Pri skladaní figúrok sa deti učia trpezlivosti, rozvíjajú si logické myslenie a priestorové videnie. Didaktická hračka im umožní ponoriť sa do hry na farmárov, každý deň vytvárajú nové krátke príbehy a interakcie medzi figúrkami. So skladačkou sa výborne zabavia aj so svojimi súrodencami a kamarátmi, pričom si zlepšujú jazykové a komunikačné schopnosti, rýchlejšie sa socializujú. 

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Špecializuje sa najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti. Hračky Educa spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, preto sú pre hry vašich detí bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych náučných hier a puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. Hračky Educa zaručia skvelú zábavu pre celú rodinu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodŠpanielsko
Farbabéžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.