Skladacie šálky Happy Tower Cotoons Smoby 5 kusov oranžovo-modré od 12 mes

Popis produktu

Smoby Cotoons skladacie šálky je krásna didaktická hrčka pre bábätka, vhodná od 12 mesiacov. Balenie sa skladá z 5 šálok , ktoré sú veľkostne usporiadané od najväčšej po najmenšiu. Každá zo šálok má zaujímavý vlnito-oblý tvar a cela poskladaná vežička pôsobí vlnovito, akoby tancovala. Spodná, najväčšia šálka je žltá s obrázkom žabičky Wabap, na nej leží oranžová šálka s obrázkom zebry Punky, v strede je modrá šálka so žltou kvetinkou Tulip, štvrtá šálka je svetlomodrá ako obloha za jasného dňa s obrázkom včielky Zoom a posledná má bielu farbu s chrobáčikom Chowing. Skladacie šálky pre deti do seba dokonale zapadajú. Po postavení sa detské skladacie šálky zo seba nezošmyknú.

Iba vďaka drážkam po obvode každej z nich, ktoré zapadnú do vrchnej strany druhej šálky. Každá zo šálok má na svojom dne z vonkajšej strany rôzne obrazce a kvetinky. Tie môže dieťa pri hre na piesku odtláčať, a tak jeho výtvory z piesku dostanú aj zaujímavý vzor. Tiež si ich chytaním a skúmaním obrazcom dieťa vyvíja jemnú motoriku, spoznáva nové vzory svojimi prštekmi. Didaktická hračka pre deti, skladacie šálky sa dajú ukladať na seba, čím si dieťatko postaví jednoduchú vežu. Tiež sa skladacie šálky dajú pohodlne odložiť, pretože v opačnom smere do seba zapadnú - od najväčšej po najmenšiu, a tak nezaberajú veľa miesta.

Detské skladacie šálky sú tiež ideálnou hračkou nielen do piesku, ale aj na hru vo vani pri kúpaní - len tak na pozeranie, či na prelievanie vodičky. Skladacie šálky sú vyrobené z príjemného jemného plastu, v krásnych čistých a žiarivých farbách. Sú zdobené reliéfom a obrázkami zvieratiek Cotoons. Detské šálky na skladanie sú vhodná hračka pre deti od 12 mesiacov, s ktorou deti zažijú množstvo zábavy. Balené v krabici s priesvitným okienkom. Smoby, francúzsky výrobca hračiek je renomovaný výrobca hračiek ktoré sú kvalitné a zároveň jedinečné. Plastový materiál je príjemný a zamatový na dotyk, vhodný pre jemné detské rúčky. Je to kvalitný európsky výrobok, ktorý má certifikát kvality, spĺňajúci prísne európske normy.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery14*14*37 cm
Celková výška37 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,34 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.