Skladacia veža Cotoons Super Magic Tower Smoby s 9 šálkami od 12 mes

Popis produktu

Skladacia veža Cotoons Super Magic Tower Smoby je krásna farebná didaktická hračka pre deti od 12 mesiacov. Balenie sa skladá z 9 šálok, veľkostne zoradené od najväčšej po najmenšiu. Každá zo šálok pre bábätká má inú farbu a je zdobená pekným obrázkom postavičiek Cotoons. Skladacie šálky do seba dokonale zapadajú. Po postavení skladacie šálky pre deti  na sebe pekne stoja a vytvárajú až 72 cm vysokú farebnú vežu. Vďaka svojmu prevedeniu šálky sa zo seba nezošmyknú a to všetko vďaka drážkam po obvode každej z nich, ktoré zapadnú do vrchnej strany druhej šálky. Farebné prevedenie šálok v zelenej, ružovej, oranžovej, žltej, bielej farbe a tri odtiene modrej pútajú pozornosť detí.

Každá zo šálok má na svojom dne z vonkajšej strany rôzne obrazce a kvetinky. Tie môže dieťa pri hre na piesku odtláčať, a tak jeho výtvory z piesku dostanú aj zaujímavý vzor. Tiež si ich chytaním a skúmaním obrazcom dieťa vyvíja jemnú motoriku - spoznáva nové vzory svojimi prštekmi.  Šálky Cotoons sú skvelým nástrojom na spoznávanie farieb, ale i farebných odtieňov a deti na nich pochopia princíp skladania a vkladania. Didaktická hračka pre najmenšie deti, skladacie šálky sa dajú ukladať na seba, čím si dieťatko postaví jednoduchú vežu. Tiež sa skladacie šálky dajú pohodlne odložiť, pretože v opačnom smere do seba zapadnú - od najväčšej po najmenšiu, a tak nezaberajú veľa miesta.

Detské skladacie šálky sú tiež ideálnou hračkou nielen do piesku, ale aj na hru vo vani pri kúpaní - len tak na pozeranie, či na prelievanie vodičky. Detské hračky pre najmenších Smoby sú vyrobené z príjemného jemného plastu, v krásnych čistých a žiarivých farbách. Šálky sú zdobené reliéfom a obrázkami zvieratiek Cotoons. Smoby, francúzsky výrobca hračiek, je renomovaný výrobca hračiek ktoré sú kvalitné a zároveň jedinečné. Plastový materiál je príjemný a zamatový na dotyk, vhodný pre jemné detské rúčky. Je to kvalitný európsky výrobok, ktorý má certifikát kvality, spĺňajúci prísne európske normy.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery20*20*73 cm
Celková výška73 cm
Rozmery balenia21*21*73 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,53 kg
Farbapastelová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.