Veža z cukrovej trstiny Bio Sugar Cane Magic Tower Little Smoby 40 cm 6 šálok Green 100% recyklovateľné od 12 mes

Popis produktu

Hračky z kolekcie Smoby Green dbajú o životné prostredie. Chlapcov a dievčatá od 12 mesiacov určite poteší skladacia veža Bio Magic Tower, ktorá je vyrobená z pravej cukrovej trstiny. Vežu s výškou 40 cm tvorí 6 farebných šálok, ktoré perfektne do seba zapadnú, od najväčšej po najmenšiu. Skladacie šálky sú ozdobené prírodnými motívmi, medzi ktorými je slniečko, mračná, lienky, motýle, hviezdičky a mesiačiky. Vďaka použitému materiálu pri výrobe je veža 100% recyklovateľná, pričom jej plastový materiál pozostáva až z 90% organickej zložky, získanej z rýchlorastúcej cukrovej trstiny, takže nezaťažuje životné prostredie.

Francúzsky Smoby dbá na ochranu životného prostredia, preto je produkt zabalený v štýlovom obale z pevného kartóne, ktorý sa dá 100% recyklovateľný. Výroba hračiek z udržateľného plastu predstavuje veľkú výzvu aj pre výrobcov hračiek a Smoby patrí medzi prvých z nich. Plastové hračky z rastlinných zdrojov vykazujú rovnakú kvalitu, odolnosť a majú takisto jemný povrch, ako hračky vyrábaného z plastu, získaného z ropy, takže si nevšimnete žiaden rozdiel. Doprajte svojim deťom hračky, ktoré šetria životné prostredie. Skladacia veža rozvíja detské zmysly, spoznávajú nové farby, zlepšujú si jemnú motoriku. Vyobrazené tvary na šálkach skúmajú prštekmi, jemné farby podnecujú ich fantáziu a predstavivosť. Šálky majú oblé tvary a dajú sa využiť pri hre v pieskovisku či vode.

Francúzsky výrobca Smoby už dlhé roky prináša deťom očarujúce hračky s vlastným príbehom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery10*10*40 cm
Celková výška40 cm
Rozmery balenia16*10*17 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.