Pyramída z cukrovej trstiny rastliny Bio Sugar Cane Roly Poly Pyramid Smoby 5 krúžkov - z kolekcie Smoby Green 100% recyklovateľné od 12 mes

Popis produktu

Kvalitné didaktické hračky z kolekcie Smoby Green pomáhajú chrániť životné prostredie. Pyramída z cukrovej trstiny Bio od francúzskeho výrobcu Smoby je fantastická hračka, ktorá zabaví všetky deti už od 12 mesiacov. Táto vynikajúca hračka sa skladá z 5 farebných krúžkov, ktoré chlapci a dievčatá navliekajú na podstavec od najväčšieho po najmenší. V najvyššej časti pyramídy sa nachádza pohyblivý kvet. Pyramída hravým spôsobom rozvíja jemnú motoriku, logické myslenie. Je vyrobená z pravej cukrovej trstiny, takže je 100% recyklovateľná, pričom jej plastový materiál pozostáva až z 90% organickej zložky, získanej z rýchlorastúcej cukrovej trstiny, nezaťažujúcej životné prostredie.

Výrobcovi Smoby záleží na ochrane životného prostredia, takže sa môžete tešiť na produkt v štýlovom obale z pevného kartónu, ktorý sa dá 100% recyklovateľný. Výroba hračiek z udržateľného plastu je v súčasnosti veľkou výzvou pre všetkých výrobcov a Smoby patrí medzi prvých z nich. Plastové hračky z rastlinných zdrojov vykazujú rovnakú kvalitu, odolnosť a majú takisto jemný povrch, ako hračky vyrábaného z plastu, získaného z ropy, takže si nevšimnete žiaden rozdiel. Doprajte svojim deťom hračky, ktoré šetria životné prostredie. Skladacia pyramída rozvíja detské zmysly, spoznávajú nové farby a tvary, skúmajú ich dotykom. Prebúdza sa v nich fantázia a predstavivosť, spoznávajú okolitý svet. Pyramída je skladná, dá sa využiť doma, na návštevách, vďaka malým rozmerom ju ľahko vezmete aj na výlet či dovolenku.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom tie prvotriedne hračky s vlastnou, originálnou myšlienkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery17*17*23 cm
Celková výška23 cm
Rozmery balenia18*18*26 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,27 kg
Farbapastelová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.