Skladacia pyramída Multikub Circus Janod s 5 drevenými figúrkami od 12 mes

Popis produktu

Cirkusová pyramída Janod je úžasná pestrofarebná skladačka vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov. Pyramída je vyrobená z pevného ľahkého kartónu a má pestrofarebné prevedenie s cirkusovými obrázkami. Pyramída pre deti je tvorená 5 kockami a 5 drevenými postavičkami. Deti pri stavaní štvorcovej pyramídy rozvíjajú jemnú motoriku, logické myslenie, učia sa o tvaroch a farbách. Môžu si vytvoriť vlastné cirkusové predstavenie a rozvíjať tak kreativitu, fantáziu a predstavivosť. Pyramída pre deti je veľmi zaujímavá nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť. Ukladaním kociek podľa veľkosti alebo vytváraním cirkusových šou sa rozvíja tvorivosť detí. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom každého dieťatka. Hračky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Detská kartónová skladačka je zabalená v praktickej krabičke.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorej história siaha do roku 1970. Zaoberá sa výrobou prvotriednych hračiek pre deti, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti už desiatky rokov. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • skladacia pyramída z kartónu
  • 5 kociek a 5 drevených postavičiek
  • s motívom cirkusového predstavenia
  • pestrofarebný veselý motív pre chlapcov aj dievčatá
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • ideálna na rozvoj jemnej motoriky, poznávanie tvarov a farieb, na rozvoj logického myslenia a kreativity
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery22*12*54 cm
Celková výška54 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.