Pyramída z cukrovej trstiny Bio Sugar Cane Roly Poly Pyramid Little Smoby 5 krúžkov Green 100% recyklovateľné od 12 mes

Popis produktu

Pyramída z cukrovej trstiny Roly Poly Pyramid od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti už od 1 roka. Pyramída sa skladá z 5 farebných krúžkov, ktoré chlapci a dievčatá navliekajú na podstavec od najväčšieho po najmenší. V najvyššej časti pyramídy sa nachádza palmička. Pyramída hravým spôsobom rozvíja jemnú motoriku, priestorové a logické myslenie. Je vyrobená z pravej cukrovej trstiny, takže je 100% recyklovateľná, pričom jej plastový materiál pozostáva až z 90% organickej zložky, získanej z rýchlorastúcej cukrovej trstiny.

Pyramída k vám príde v štýlovom obale z pevného kartónu, ktorý sa dá 100% recyklovať. Výroba hračiek z udržateľného plastu je v súčasnosti veľkou výzvou pre všetkých výrobcov a Smoby patrí medzi prvých z nich. Plastové hračky z rastlinných zdrojov vykazujú rovnakú kvalitu, odolnosť a majú takisto jemný povrch, ako hračky vyrábaného z plastu, získaného z ropy. Doprajte svojim deťom hračky, ktoré šetria životné prostredie. Skladacia pyramída rozvíja detské zmysly, chlapci a dievčatá spoznávajú nové farby a tvary. Prebúdza sa v nich fantázia a predstavivosť, záujem o okolitý svet. Pyramídu môžete vziať dieťaťu aj na návštevy, výlety, vďaka malým rozmerom ju ľahko zbalíte.

Francúzsky výrobca Smoby už dlhé roky prináša deťom prvotriedne hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemhladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery17*17*23 cm
Celková výška23 cm
Rozmery balenia17*17*22 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbakrémová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.