Skladacia kolobežka dvojkolesová Fireman Sam Smoby s nastaviteľnou rúčkou červená od 5 rokov

Popis produktu

Dvojkolesová kolobežka Smoby s dizajnom animovaného hrdinu Fireman Sam je skvelý dopravný prostriedok pre každého chlapca od 5 rokov. Má protišmykové rúčky, ktoré sú zároveň veľmi príjemné na dotyk. Rozprávkový motív požiarnika Sama a moderná červeno-žltá farebná kombinácia majú úspech u všetkých detí, ktoré túžia byť ako ich animovaný  hrdina. Deti, ale aj rodičia na kolobežke ocenia možnosť rýchlo a ľahko ju poskladať, takže si ju smelo môžu deti vziať na cesty. Detská dvojkolesová kolobežka je ľahká, jazdí sa na nej veľmi jednoducho a pohodlne. Kolieska sú chránené proti prerazeniu, v prípade potreby sa dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové.

Kolobežka má nastaviteľnú rúčku, preto sa vášmu dieťaťu skvele prispôsobí. Riadidlá sa dajú nastaviť do troch výšok podľa potreby. Kolobežka sa dá veľmi jednoducho zložiť na polovicu a tak si ju môžu vaše ratolesti zbaliť na dovolenky či výlety. Deti milujú jazdu na kolobežke, pretože je to vždy vzrušujúci zážitok a veľmi zábavný spôsob trávenia voľného času. Okrem toho sa vďaka kolobežke deti učia udržiavať rovnováhu, rozvíjajú pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si deti trénujú aj postreh a reflexy.

Rozprávkový motív animovaného požiarnika Sama si zamiluje každý drobec. V zadnej časti kolobežky sa nachádza nožná brzda pre vyššiu bezpečnosť. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky: chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu. Kolobežka má nosnosť 50 kg. Francúzsky výrobca Smoby produkuje originálne, bezpečné a kvalitné detské hračky zo zamatovo jemného plastu. Všetky detské hračky Smoby majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery70*32*83 cm
Celková výška83 cm
Rozmery balenia22*10*64 cm
Celková dĺžka70 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,48 kg
Nosnosť50 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.