Odrazová sieť futbalová Kickback rebounder Exit Toys veľká polohovateľná oceľový rám 124*124 cm

Popis produktu

Odrazová sieť futbalová Kickback od holandskej značky Exit Toys je vynikajúca pomôcka pri tréningu futbalu a iných loptových športov. Odrazová sieť s rozmermi 124*124 cm je veľmi ľahká, takže s ňou dokážu manipulovať aj deti, ktoré si ju presunú na najlepšie tréningové miesto v záhrade. Odrazová sieť sa dá nastaviť v rôznych uhloch presne podľa potrieb športovcov. Uhol odrazu sa dá nastaviť od 35° do 90°, ponúka až 10 rôznych pozícií. 

Odrazová sieť sa dá využiť nielen pri tréningu futbalistov, ale aj pri volejbale, hádzanej a iných športoch. Pred hrou ju jednoducho upevníte o zem s kotvami, ktoré zabezpečia, že odrazová sieť bude pevne držať na mieste. Deti do elastickej siete môžu kopať alebo hádzať loptu a trénovať svoje reflexy a šikovnosť pri každej odrazenej lopte. Rám je vyrobený z galvanizovanej ocele s práškovou farbou, vďaka čomu vynikajúco odoláva poveternostným podmienkam a korózii.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Odrazová sieť sa vyznačuje pravým holandským štýlom, pomôže chlapcom a dievčatám športovať na čerstvom vzduchu.


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery124*124 cm
Hmotnosť19 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.