Odrazová sieť futbalová Kickback football rebounder Exit Toys multifunkčná oceľový rám 124*90 cm

Popis produktu

Odrazová sieť futbalová Kickback od holandskej značky Exit Toys je vynikajúca tréningová pomôcka, ktorú ocenia všetci futbalisti. Je určená pre tréning mnohých futbalových zručností - strieľanie, prihrávanie, spracovanie lopty, chytanie aj hlavičkovanie. Odrazová sieť s rozmermi 124*90 cm je vybavená 2 kolieskami, vďaka čomu sa dá ľahko presúvať a takisto aj odložiť po každom tréningu. Veľká odrazová sieť sa dá nastaviť v rôznych uhloch presne podľa potrieb športovcov. Uhol odrazu sa dá nastaviť od 35° do 90°, ponúka až 7 rôznych pozícií. 

Rám je vyrobený z galvanizovanej ocele s práškovou farbou, vďaka čomu vynikajúco odoláva poveternostným podmienkam a korózii, udrží si krásny vzhľad aj po rokoch používania. Odrazová sieť Kickback umožňuje hráčom strieľať loptu do odrazovej siete, alebo kopnúť loptu pod odrazovú sieť popod sieť, vďaka čomu sa im vráti lopta oblúkom a môžu ju spracovať hlavičkou alebo iným futbalovým trikom. Zabavia sa s ňou aj skúsení hráči futbalu a zlepšujú si svoje futbalové schopnosti či už na ihrisku alebo doma na záhrade.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Odrazová sieť sa vyznačuje pravým holandským štýlom, pomôže chlapcom a dievčatám športovať na čerstvom vzduchu.


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery105*14*129 cm
Hmotnosť23 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.