Záchytná sieť pre loptové hry Backstop sport net 900 Exit Toys oceľový rám 300*900 cm

Popis produktu

Záchytná sieť Backstop sport net 900 od holandskej značky Exit Toys je vynikajúci ochranný doplnok pri všetkých loptových hrách, ktorý oceníte aj vo vašej záhrade. Praktickú záchytnú sieť ľahko umiestnite na akékoľvek miesto, ktoré chcete ochrániť pred neželaným zásahom lopty. Záchytná sieť takisto zabezpečí, že deti nebudú musieť stále chodiť ďaleko po loptu, ale zostane pri hracej ploche. Záchytnú sieť tvoria 3 čierne rámy, ktoré majú samostatne rozmery 300*300 cm, po spojení vytvoria plochu s rozmermi 300*900cm.

Rám je vyrobený z prvotriednej galvanizovanej ocele s práškovou čiernou farbou, vďaka čomu vynikajúco odoláva nepriaznivým poveternostným podmienkam a korózii. Záchytná sieť stojí na pevných vodorovných nohách, ktoré ľahko upevníte do zeme vďaka pevným kolíkom a kotve, takže odolá aj silným nárazom lopty. Záchytná sieť je vhodná do malej aj veľkej záhrady, rámy sa dajú prispôsobiť do rôznych uhlov. Záchytnú sieť využijete pri futbale, volejbale, hádzanej, deti ju ocenia pri hre so svojimi kamarátmi a súrodencami!

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE. Záchytná sieť sa vyznačuje pravým holandským štýlom, je skvelým doplnkom pri každej hre.


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery300*900 cm
Hmotnosť57 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.