Multifunkčná sieť na loptové hry adjustable sport net Exit Toys 155*300 cm oceľový rám nastaviteľná výška

Popis produktu

Multifunkčná sieť na loptové hry od holandskej značky Exit Toys poteší deti aj dospelých, pričom ju využijú pri volejbale, badmintone, nohejbale alebo tenise na dvore aj v záhrade v pohodlí domova. Športovci si dokážu jednoducho nastaviť sieť v 3 rôznych výškach - 62, 109 alebo 155 cm. Multifunkčná sieť im umožní zabaviť sa pri rôznych druhov športu, je to skvelý darček pre celú rodinu! Sieť sa dá ľahko prenášať vďaka praktickej taške, využijete ju aj pri výletoch a návštevách.

S celkovou šírkou 3 metre sa sieť zmestí do každej záhrady. Vrchná časť siete je ohraničená zeleným pásikom, ktorý zabezpečuje dobrú viditeľnosť siete. Robustný rám siete je vyrobený z galvanizovanej ocele s práškovou farbou, vďaka čomu vynikajúco odoláva poveternostným podmienkam a korózii. Stabilita siete je zabezpečená trojnožkou na každom stĺpiku siete, pričom máte k dispozícii aj kotvy, pomocou ktorých upevníte konštrukciu na trávniku do zeme. Pri kosení trávnika ju môžete kedykoľvek zdvihnúť z kotiev a jednoducho presunúť nabok. 

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Športová sieť sa vyznačuje pravým holandským štýlom, obľúbia si ju chlapci aj dievčatá a naplno si budú rozvíjať svoj športový talent a kondíciu.


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery155*300 cm
Celková výška300 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Hmotnosť12 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.