Set 4 figúrky mačky s vozidlami 44 Cats Smoby Lampo, Milady, Meatball a Cosmo

Popis produktu

Fantastická súprava 4 figúrok z edície 44 Cats od francúzskych dizajnérov Smoby v sebe skrýva populárne mačičky s ich obľúbenými dopravnými prostriedkami. Chlapci a dievčatá od 3 rokov sa výborne zabavia s figúrkami mačičky Lampo na modrej motorke, Milady na ružovom autíčku, Meatball na loďke s kolieskami a austronautom Cosmo s vozíkom a raketou. Vďaka pestrofarebným a realistickým figúrkam mačičiek si deti budú môcť zopakovať tie najlepšie scénky zo slávnej animovanej televíznej série. Skvelý set figúrok získate za akciovú cenu, takže ušetríte viac ako pri kúpe samostatných produktov.

Moderné figúrky všestranne rozvíjajú vaše dieťa, ktoré spoznáva nové farby a tvary, zoznamuje sa s animovanými hrdinami. Rozvíja si fantáziu a predstavivosť, manipuláciou s figúrkami si zlepšuje jemnú motoriku. S veselými figúrkami sa ponorí do sveta dobrodružstiev a zábavy. Figúrky s doplnkami sú vyrobené z kvalitných plastov, jemných na dotyk, vydržia deťom dlhé roky. Deti sa s nimi zahrajú aj so svojimi súrodencami a kamarátmi, naplno uplatnia svoju kreativitu pri rozprávaní príbehov o odvážnych mačičkách. 

Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia26*11*20 cm
Set produktovÁno
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.