Set kočík pre bábiku 3v1 Maxi Cosi & Quinny Smoby (70 cm rúčka) a autosedačka

Popis produktu

Set hračiek kočík a autosedačka Maxi Cosi & Quinny spolu tvoria veľmi peknú súpravu hračiek pre malé dievčatká. Obidve hračky majú veľmi realistický a moderný dizajn, vyzerajú ako skutočné doplnky na starostlivosť o dieťatko. Tieto hračky sa výborne hodia na rôzne hry na mamičky, na starostlivosť o bábiku. Pochádzajú od francúzskeho výrobcu Smoby, ktorý vo svojich hračkách spája francúzsky cit pre krásu a jedinečnosť s rokmi overenou kvalitou.  Sú veľmi bezpečné a vyrobené z kvalitných materiálov, preto sa s nimi dievčatká môžu spokojne hrať po dlhý čas. Kočiarik a autosedačka sa krásne dopĺňajú, sú farebne zladené a zlákajú na zábavné hry každé dievčatko.

Kočík pre bábiku 3v1 Maxi Cosi & Quinny Smoby (70 cm rúčka) ružovo-modrý

Kočík pre bábiku Maxi Cosi & Quinny 3v1 je praktická trojkombinácia hlbokého kočíka pre bábiku, športového kočíka s hlbokým nosidlom. Je to skvelá hračka pre všetky dievčatká od 3 rokov, ktoré sa rady hrajú s bábikami. Deti sa radi prechádzajú so svojou bábikou vonku v parku. Farebné prevedenie detského kočiarika pre bábiky je vo veľmi príťažlivej kombinácii tmavoružovej, šedej a bledomodrej farby. V spodnej časti kočiara pre bábiku je veľký úložný priestor na uskladnenie doplnkov alebo iných hračiek. Keď sa športová časť vaničky zloží do vodorovnej polohy, a upevní sa na ňu vanička, kočík sa premení na tradičný hlboký kočík. Má realistický vzhľad ako ozajstný kočík pre deti.

Kočík pre bábiku je určený pre každú bábiku s výškou 42 cm. ergonomicky tvarovanú rúčku, jej výška od zeme je 70 cm. Kolieska kočiarika sú gumené a veľmi tiché. Predné koliesko sa otáča o 360 stupňov, s kočíkom sa ľahko manévruje  do strán a s ľahkosťou prekonáva aj prekážky na ceste.  Vanička kočiara sa dá využiť aj ako postieľka pre bábiku do detskej izby. Kočiarik má pevnú kovovú konštrukciu v kombinácii s plastom, je ľahký a zároveň stabilný.  Hlboká časť vaničky sa vďaka bledomodrému držiaku jednoducho prenáša. Rozmery produktu sú 49*41*70 cm. Detský kočík pre bábiku Smoby Maxi Cosi & Quinny je pohodlný a plastové sedadlo je potiahnuté špeciálnym textilom s bezpečnostným pásom, aby bábika počas vozenia nevypadla.

Autosedačka pre bábiku Maxi Cosi & Quinny Smoby ružovo-modrá

Doplnok pre hru dieťaťa s bábikou Maxi Cosi & Quinny je unikátna hračka, ktorá dodá hre s bábikou realistický rozmer. Detská autosedačka sa bežne používa počas cestovania, aby bábika bola v bezpečí a ľahko sa prenášala. Autosedačka pre bábiku Smoby sa dá vložiť do konštrukcie kočíka Maxi Cosi & Quinny, ak máte takýto kočík k dispozícií. Deti radi prenášajú svoju bábiku autom, v praktickej autosedačke pre bábiku, aby si ju mohli vziať všade so sebou. Autosedačka pre bábiku je potiahnutá kvalitným odnímateľným textilom. Má polohovateľnú rukoväť, zo zadnej strany je malý úložný priestor s bledomodrými dvierkami na odkladanie hračiek a iných drobností.

Perfektný produkt, ak chce dieťa robiť veci ako mama. Bábika má bezpečnostný pás bledomodrej farby, aby nevypadla. Má ergonomicky tvarovanú rúčku, ideálna pre deti od 3 rokov. Má realistický vzhľad ako ozajstná autosedačka pre deti. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú či hojdajú. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku. Rozmery produktu sú 31*47*35 cm. Na čistenie tkaniny používajte iba ľahko navlhčenú hubku.

Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne nezávadných materiálov. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Hračky Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery49*41*70 cm
Výška rúčky70 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,70 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku42 cm
Set produktovÁno
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.