Set gitary a basgitary 44 Cats Smoby modrá a ružová s množstvom svetelných a zvukových funkcií od 5 rokov

Popis produktu

Set gitary a basgitary z dielne popredných francúzskych dizajnérov Smoby je výhodná sada hračiek, ktorá poteší všetky deti už od 5 rokov. Sadu 2 gitár v ružovom a modrom vyhotovení získate za akciovú cenu a vďaka nej si budú môcť súrodenci založiť svoju vlastnú hudobnú kapelu. Gitary sú ozdobené obrázkami mačičiek Lampo a Milady, ktoré hrajú v populárnej skupine Buffycats, ktorú deti poznajú z talianskej animovanej série 44 Cats (44 Mačiek). Každá gitara obsahuje 3 populárne pesničky, deti sa môžu tešiť na 8 tlačidiel s rôznymi zvukovými efektmi a 3 rôzne hudobné módy - elektrický, klasický a ukulele, pričom sa dá nastaviť výška hlasitosti. Disponujú taktiež svetelným efektom, takže malí hudobníci budú mať pri hraní ešte realistickejší zážitok.

Hudobná pomôcka rozvíja u detí hudobné cítenie a sluch, získavajú sebadôveru vo svoje schopnosti. Hravým spôsobom privádza deti k hudbe, objavujú nové žánre a poskytne priestor na prejavenie ich talentu. Zlepšujú si jemnú motoriku, učia sa stáť pred publikom a zabavia svojich kamarátov a súrodencov. Gitary sú vyhotovené z prvotriednych plastových materiálov, ktoré sú jemné na dotyk, so zaoblenými hranami. Sú prispôsobené pre malé detské rúčky, jednoducho sa s nimi manipuluje. Každá gitara váži iba 0,7 kg.

Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia63*6*25 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,7 kg
Set produktovÁno
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.