Servírovacia tácka s tanierikmi Princezné Smoby 21 doplnkov ružová

Popis produktu

Servírovacia tácka s pohárikmi a tanierikmi Princezné prichádza z dielne francúzskeho výrobcu Smoby a splní veľký sen všetkým malým dievčatám od 3 rokov, ktoré túžia po príjemných posedeniach so svojimi rodičmi, či malými kamarátkami a hrať sa na skutočné princezné z rozprávky. Ružová servírovacia tácka s obedovým setom vo farebnej kombinácii bielejmodrej a ružovej sa nesie v duchu rozprávkových motívov a jej krásny vzhľad očarí všetky malé slečny.

Detská servírovacia tácka s obedovou sadou je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je jemný na dotyk. Celá 21-dielna obedová súprava s táckou obsahuje navyše tieto doplnky: 4 poháriky, 4 tanieriky, 4 vidličky, 4 nožíky a 4 malé lyžičky. Na doplnkoch obedovej súpravy, ako aj na servírovacej tácke, sa nachádzajú vyobrazené veselé dekorácie, ornamenty a obrázky Disney Princezné. Detská hračka pomáha rozvíjať predstavivosť a fantáziu a deti si cibria komunikačné zručnosti. Rozmery obedovej sady sú 40*22*8 cm, pričom celková výška sady je 8 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Proces výroby hračiek Smoby je pod prísnou kontrolou a hračky spĺňajú tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou originálneho francúzskeho dizajnu detských hračiek, plastové hračky sú zamatové na dotyk. 

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery40*22*8 cm
Celková výška8 cm
Rozmery balenia22*8*40 cm
Celková dĺžka40 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,4 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.