Servírovací vozík Frozen 2 Disney XL Tea Trolley Smoby so 17 doplnkami

Popis produktu

Servírovací vozík Tea Trolley od francúzskeho Smoby je vynikajúci darček pre všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Vozík v modro-bielom vyhotovení ponúkne malým hostiteľom bohatú sadu 17 doplnkov, v ktorej sa nachádzajú aj 2 šálky, 2 poháriky, 2 tanieriky, 2 sady príborov, nádobka na cukor, mlieko a konvicu na čaj. Všetky čajové potreby si deti môžu poukladať na servírovací podnos, na ktorom je vyobrazený Disney motív animovanej rozprávky Ľadové kráľovstvo 2, ktorú poznajú deti po celom svete. Na doplnkoch sú krásne obrázky rozprávkových postavičiek - Anny, Elsy a snehuliaka Olafa, ktoré v deťoch podnecujú túžbu rozprávať príbehy a fantastické dobrodružstvá. 

Prostredníctvom čajovej súpravy a servírovacieho vozíka Frozen II sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Žiarivé farby zabezpečia, že súprava bude aj skvelým doplnkom do každej detskej izbičky. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Okrem toho, že je to zábavný spôsob ako si krátiť čas, prispieva to aj k mentálnemu rozvoju detí. Naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich kreativita a fantázia. Vozík má kvalitné kolieska, ktoré zabezpečujú hladkú jazdu. Jeho rozmery sú 44*31*48 cm a jeho celková výška je 48 cm.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša kvalitné hračky pre deti s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery44*31*48 cm
Celková výška48 cm
Rozmery balenia43*12*54 cm
Celková dĺžka44 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,3 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.