Servírovací vozík s čajovou súpravou Disney Frozen Smoby 17-dielny akvamarínový

Popis produktu

Detská čajová súprava Frozen prichádza v balení s praktickým a zároveň veľmi pekným servírovacím vozíkom v bielej farbe s ružovými kolieskami. Celá hračka má motív obľúbenej rozprávky Frozen - Ľadové kráľovstvo. Dievčenský servírovací stolík obsahuje bohatú sadu doplnkov: hrnček na mlieko, nádobka na cukor, 2 šálky, 2 čaše, čajník s vrchnákom, 2 vidličky, 2 nože a 2 lyžičky. Všetky potreby na výrobu čaju si dievčatá môžu uložiť na peknú modrú tácku, ktorá sedí na servírovací stolík tak, aby nespadla. Obrázky slávnych princezien Anna a Elsa určite upútajú a potešia každé najmenšie dievčatko, hračka je vhodná od 3 rokov. Deti si môžu vymýšľať rôzne príbehy a dobrodružstvá spojené so stolovaním alebo si jednoducho môžu poklebetiť so svojimi kamarátkami. Detský servírovací vozík sa dá využiť aj na vozenie iných hračiek, jeho kolieska zabezpečujú hladkú a ľahkú jazdu.

Prostredníctvom čajovej súpravy a servírovacieho vozíka Ľadové kráľovstvo sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Pestré farby zabezpečia, že súprava bude aj skvelým doplnkom do každej dievčenskej izby. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Okrem toho, že je to zábavný spôsob ako si krátiť čas, prispieva to aj k mentálnemu rozvoju detí. Naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Manipuláciou s predmetmi, ktoré každodenne používajú dospelí sa približujú k tomuto svetu, k svetu dospelých. Na to je skvelým prostriedkom plastová súprava na prípravu čajového večierka Smoby.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery35*31*48 cm
Celková výška48 cm
Rozmery balenia54*12*43 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,6 kg
Farbaakvamarínová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.