Senzorické loptičky pre rozvoj zmyslov bábätka Stimuli Kaloo 5 druhov mäkkých loptičiek od 0 mes

Popis produktu

Senzorické loptičky pre rozvoj zmyslov bábätka z kolekcie Stimuli od francúzskej spoločnosti Kaloo potešia každé bábätko už od narodenia. Špeciálne navrhnuté loptičky v spolupráci s detskými terapeutmi pomôžu stimulovať a naplno rozvíjať detské zmysly. Sada 5 loptičiek je vyrobená z jemného a mäkučkého textilu, ktorý je hebký k citlivej detskej pokožke. Farebné loptičky s veľkosťou 5 cm sú vyhotovené v rôznych farbách a dizajnoch, deti ich môžu bez obáv skúmať, objavujú rôzne povrchy, trénujú si hmatovú citlivosť. Vďaka kontrastným farbám a špeciálnym vzorom na loptičkách si dieťa rozvíja aj zrak, učí sa rozlišovať nové farby.

Mäkké multisenzorické loptičky naplno zaujmú pozornosť vášho dieťaťa, pri manipulácii s nimi si rozvíja svoju pohybovú obratnosť, reflexy a jemnú motoriku. Loptičky spĺňajú tie najvyššie bezpečnostné štandardy, deti sa s nimi môžu bez obáv hrať. Rastú spolu s deťmi, ktoré aj vo vyššom veku dokážu nájsť stále nové možnosti ich využitia - loptičky sa dajú kotúľať, hádzať, učia sa s nimi žonglovať alebo ich rodičia poschovávajú a dieťa sa ich so svojimi súrodencami snaží čo najskôr nájsť. Bohaté množstvo aktivít, ktoré ponúkajú senzorické loptičky z radu Stimuli, prinesú deťom veľa radosti a skvelých zážitkov. Uvedená cena platí za 5 loptičiek.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývojom mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov pre najmenšie deti s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.