Sedátko do vody Cotoons Žaba Smoby zelené od 6 mes

Popis produktu

Smoby ružové detské sedátko do vody v štýle Žabky s kvetinkou a doplnkami je vhodné pre každé dieťa od veku 6 mesiacov. Deti sedia v sedátku a počas kúpania sa hrajú vo vaničke. Cítia sa bezpečne a zároveň majú veľa možností ako odpútať svoju pozornosť od kúpania. Sedátko pre deti je vyrobené z kvalitného a jemného plastového materiálu, ktorý je pevný a jemný zároveň. Má oblé tvary a je ergonomicky tvarované, vďaka čomu si deti neublížia a sedátko je veľmi bezpečné. Je vyrobené tak, aby neobmedzovalo deti pri hre. Kreslo pre deti do vaničky sa skladá z dvoch častí - zo stolíka s hračkami a z kresla.

Stolík sa jednoduchým pritlačením pricvakne ku kreslu a potiahnutím zelenej hlavičky žaby sa gombík uvoľní. Hrací stolík odložíme, a dieťa jednoducho vyberieme zo sedátka. Detské sedátko do vody Cotoons je vyrobené v krásnej farebnej kombinácii tmavo a svetlozelenej farby s bielou a farebnými doplnkami. Zo spodnej časti sedátka pre deti sa nachádzajú prísavky, vďaka čomu sa dieťa nezošmykne a sedátko je stabilné. Jednoduchým spôsobom sa dá uvoľniť zospodu. Na zadnej strane detského sedátka Cotoons od francúzskeho výrobcu Smoby je znak, po ktorý sa odporúča napustiť voda do vaničky pre dieťa. Nosnosť sedátka je od 6 do 13 kg.

Hrací stolík sedátka ponúka deťom veľa zábavy. Z veľkej žltej kvetinky tečie voda ako zo sprchy pre žabku Wabap, ktorá sedí v bazéne s točiacim sa vodným mlynom, cez ktorý vyteká voda. Zelená žabka Wabap sa kúpe vo svojom modrom bazéniku. Rozmery sedátka sú 34*39*35 cm. Je to krásna hračka pre chlapčeka do vaničky, vďaka čomu bude kúpanie obrovská zábava. Detské sedátko Cotoons do vody je kvalitný francúzsky výrobok vyrobený z príjemného plastu, ktorý je zamatový na dotyk.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery34*39*35 cm
Rozmery balenia27*11*30 cm
Hmotnosť1,54 kg
Nosnosť6 - 13 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.