Sedátko do vaničky Baby Bath Time Little Smoby s prísavkami a vodnými hračkami od 6 mes

Popis produktu

Detské sedátko do vane Baby Bath Time Little od francúzskeho výrobcu Smoby je skvelý doplnok na kúpanie pre najmenšie deti už od 6 mesiacov. Chlapci a dievčatká sedia pohodlne na sedátku ako na stoličke a počas kúpania sa výborne zahrajú s vodnými hračkami. Ergonomické sedátko pre deti je vyrobené z kvalitného a jemného plastového materiálu, má oblé tvary, takže sú v ňom deti v bezpečí. Kreslo pre deti do vaničky sa skladá z dvoch častí - zo stolíka s hračkami a z kresla. Sedacia časť je vhodné pre dieťa s minimálnou hmotnosťou od 6 do 13 kg.

Stolík sa jednoduchým pritlačením pricvakne ku kreslu a pomocou gombíka sa dá ľahko uvoľniť. Hrací stolík sa odloží a dieťa sa dá jednoducho vybrať zo sedátka. Sedátko do vane sa vyznačuje pastelovo modrým vyhotovením a originálnym francúzskym dizajnom. Farby na sedátku podnecujú detskú fantáziu, pozitívne vplývajú na každé bábätko. Zo spodnej časti sedátka sa nachádzajú prísavky, vďaka čomu sa dieťa nezošmykne a sedátko je stabilné. Jednoduchým spôsobom sa dá zo spodnej strany uvoľniť. Na zadnej strane sedátka je značka, po ktorú sa odporúča napustiť voda do vaničky pre dieťa.

S hracím stolíkom zažijú deti veľa krásnych chvíľ. Z veľkej kvetinky tečie voda ako zo sprchy do bazénika s točiacim sa vodným mlynom, odtiaľ vyteká späť do vane. Takisto sa výborne zabavia s krásnou modrou veľrybou, ktorá sa okúpe spolu s nimi. Je to skvelá hračka pre každé dieťa do vaničky, vďaka čomu bude kúpanie obrovská zábava. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Rozmery produktu sú 42*34*25 cm.

Vlastnosti:

  • doplnok na kúpanie pre bábätko
  • nosnosť 6 - 13 kg
  • ergonomický tvarované sedadlo
  • 2 hlavné časti: kreslo a hrací stôl
  • hrací stolík s veľrybou, kvetinkou a bazénikom s mlynom
  • prísavky na upevnenie
  • z odolného, zamatovo jemného plastu
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery42*34*25 cm
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.