Sedátko s didaktickým stolom Cosy Seat Little Smoby s textilným poťahom a funkciami na vývoj motoriky od 6 mes

Popis produktu

Sedátko s didaktickým stolom Cosy Seat Little predstavuje vynikajúce nafukovacie kreslo so stolíkom, ktoré využijú deti už od 6 mesiacov. Multifunkčné nafukovacie kreslo pre deti sa dá používať ako pohodlná opierka pri kŕmení, čítaní alebo hraní, takisto ho využijú aj ako herný kútik so stolíkom, ktorý stojí na troch nohách. Detské kreslo s opierkami na ruky podporuje zdravé a bezpečné sedenie, jeho súčasťou je aj mäkučký textilný poťah, ktorý sa dá v prípade potreby oprať.

Stolík na hranie je vybavený didaktickými hračkami, ktoré u detí naplno rozvíjajú jemnú motoriku, objavujú nové farby a tvary, zabavia ich na dlhé hodiny. Tešiť sa môžu na schovávačku s kengurou, ktorú sa naučia ovládať mechanicky gombíkmi, koalu na strome, otočné zrkadielko, hru s prevliekaním, zrkadielko a iné skvelé doplnky. Didaktické hračky zlepšujú u detí aj priestorové videnie, logické myslenie a takisto v nich podporujú rozvoj fantázie a predstavivosti.

Sedadlo a stolík na hranie sa dajú používať aj samostatne podľa potrieb dieťaťa. Rozmery produktu sú 66*70*42 cm. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca didaktických hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery66*70*42 cm
Farbatyrkysová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.