Prídavná sedačka BIG k odrážadlám BIG čierna od 12 mes

Popis produktu

BIG Bobby Car Combo Trailer je prídavná sedačka, ktorá sa dá pripojiť k odrážadlám BIG Bobby Car, a tak poskytne deťom ešte viac zábavy. Prídavná sedačka BIG má dve kolieska vďaka nosnosti 25 kg unesie ďalšieho pasažiera. Sedačka sa k odrážadlám pripája pomocou bezpečného konektora, ktorý môže odopnúť len dospelá osoba. Pripojením sedačky k odrážadlu získate stabilné vozidielko pre dve deti so šiestimi kolieskami. Zo zadnej strany prídavnej sedačky je lanko s háčikom, ktoré funguje ako ťahač. Sedadielko je vhodné pre deti od jedného roka.

Neutrálna čierna farba detského prívesného vozíka je chránená ÚV stabilizátormi, aby ju slnko časom nezničilo. Použité, zdravotné neškodné materiály sú recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Aplikované výrobné technológie garantujú vysokú stabilitu prídavnej sedačky BIG Bobby Car Combo Trailer a jej bezpečnosť voči deťom. Všetky hrany sedačky sú oblé, čím sa minimalizuje riziko úrazu. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Sedačka je označená bezpečnostným cerifikátom GS. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery27*29*40 cm
Celková výška40 cm
Rozmery balenia43*23*31 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,4 kg
Nosnosť25 kg
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.