Sada mini 4 toaletné vody pre najmenších Miniatures 8 ml Kaloo Blue Liliblue Lilirose Dragée

Popis produktu

Sada mini 4 toaletné vody Miniatures od francúzskeho Kaloo predstavuje skvelý darček pre každé bábätko už od 3 mesiacov. Voňavé toaletné vody bez alkoholu sú klinicky testované, rešpektujú maximálnu bezpečnosť a ochranu detí. Používajú sa na navoňanie detí, ich oblečenia a izbičky. V akciovom sete nájdete toaletnú vodu BlueLiliblueDragéeLilirose v očarujúcich flakónikoch s obsahom 8 ml. Nádherné fľaštičky s plyšovými uzávermi v tvare zvieratiek využijete aj ako ozdobný doplnok, ktorý rozveselí každú miestnosť. Toaletné vody prichádzajú v očarujúcich krabičkách, takže sú výborným darčekom pri akejkoľvek príležitosti.

Rodičia, spolu s deťmi, budú nadšení ľahkými vôňami s tónmi bergamotu, lupeňov ružímandlí a vanilky, ktoré krásne rozvoňajú svoje okolie a vyčaria útulnú atmosféru, plnú radosti a zábavy. Nadčasové vône v kombinácii s originálnym dizajnom fľaštičiek potešia každé dieťatko. Plyšové zvieratká na uzáveroch využijú rodičia aj pri rozprávaní príbehov a rozprávok o lesných zvieratkách, a tak rozvíjajú u detí fantáziu a predstavivosť už od útleho veku. Sada toaletných vodičiek pre bábätká spĺňa najvyššie kritériá kvality a štandardy. Flaštička s toaletnou vodou je vyrobená kvalitného skla.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých hračiek a doplnkov pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia4x 7*14*26 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Objem L4x 8 ml
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.