Sada stolička, autosedačka a hojdačka pre bábiku Maxi Cosi & Quinny 3v1 Smoby ružovo-modrá

Popis produktu

Smoby set  doplnkov Maxi Cosi & Quinny 3v1 je praktická trojkombinácia autosedačky, jedálenskej stoličky pre bábiku a hojdačky pre bábiku v jednom. Výhodou doplnkov pre bábiku je to, že ich dieťa môže využívať v mnohých alternatívach, čo mu prináša viac radosti z hry. Farebné prevedenie doplnkov je vo veľmi príťažlivej kombinácii tmavoružovej, šedej a bledomodrej farby rúčky. Konštrukciu môžete použiť dvoma spôsobmi, a to v kombinácií s autosedačkou, kedy vytvoríte buď vysokú jedálenskú stoličku so stolom alebo hojdačku pre 42 cm bábiku. Jedálenská stolička sa využíva na kŕmenie bábiku, jej výška od zeme je 65,5 cm. Malá mamička unavenú bábiku uspí v hojdačke jemným kolísaním. Konštrukcia setu je kovová, doladená s plastovými úchytmi.

Detská autosedačka sa bežne používa počas cestovania, aby bábika bola v bezpečí a ľahko sa prenášala. Autosedačka pre bábiku sa dá vložiť do konštrukcie kočíka Maxi Cosi & Quinny 3v1, ak máte takýto kočík k dispozícií. Deti radi prenášajú svoju bábiku autom, v praktickej autosedačke pre bábiku, aby si ju mohli vziať všade so sebou. Doplnky pre bábiku sú určené pre každú bábiku s výškou 42 cm. Autosedačka pre bábiku má polohovateľnú rukoväť a zo zadnej strany je malý úložný priestor s bledomodrými dvierkami, na odkladanie hračiek a iných drobností.  Perfektný produkt, ak chce dieťa robiť veci ako mama. 

Bábika má bezpečnostný pás, aby nevypadla. Sedačka do auta pre bábiky má ergonomicky tvarovanú rúčku, ideálna pre deti od 3 rokov. Doplnky pre bábiku Smoby Maxi Cosi & Quinny 3v1 majú pohodlné plastové sedadlo je potiahnuté špeciálnym textilom s bezpečnostným pásom. Je to kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou kovovou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, no zároveň je jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky hračky Smoby majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery43*70*41 cm
Rozmery balenia35*25*51 cm
Hmotnosť2,75 kg
Vhodné pre bábiku42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.