Sada 3 pracovných autíčok do piesku BIG nákladné auto, bager a nakladač od 24 mes

Popis produktu

Sada troch pracovných autíčok do piesku BIG prichádza s nákladným autom, bagrom a nakladačom v pestrej žltej farbe. Sú to hračky európskej kvality od nemeckého výrobcu BIG. Autíčka pre deti sú vyrobené z veľmi kvalitného plastu a majú krásny dizajn s množstvom prepracovaných detailov či pohyblivých častí. Set hračiek obsahuje všetky autíčka, ktoré sú potrebné na každej stavbe a váš malý stavbár sa bez nich nezaobíde. Bagrom môžu chlapci piesok vybagrovať, nakladačom ho naložiť do nákladného auta a tým ho prepraviť na miesto stavby.

Detské pracovné autíčka sú prevedené v krásnej žltej farbe so šedými a čiernymi prvkami a ich prevedenie si okamžite zamiluje každý chlapec, ktorý sa rád hrá s pracovnými autíčkami na hranie. Autíčka pre deti majú mäkké gumené kolieska. Hračkárske autíčka pre deti majú univerzálne využitie - dajú sa použiť pri hre na rôznych autodráhach, dopravných kobercoch, v detskej garáži alebo na podlahe či koberci, záleží len od detskej fantázie. Hra s takouto hračkou zábavným spôsobom rozvíja detskú fantáziu a predstavivosť. Rozmery jedného detského autíčka na hranie sú cca 23*10*12 a autíčka určené pre deti od 2 rokov.

BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. Rodičia tejto značke dôverujú a chvália ju hlavne kvôli preukázanej bezpečnosti, najvyspelejšej technike pri výrobe a používaniu neškodných a recyklovateľných materiálov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery23*10*12 cm
Celková dĺžka23 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,6 kg
Farbažltá
Set produktovÁno
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.