Set 6 dóz na jedlo Beaba Toddler Food Storage 6 clip 6x250 ml

Popis produktu

Set dóz na jedlo Beaba Toddler Food Storage 6 clip obsahuje až 6 dóz na jedlo, ktoré teraz môžete získať za zvýhodnenú cenu. Dózy Beaba s farebnými viečkami sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý je vhodný aj do mrazničky. Dózy s jedlom môžete po vybratí s chladničky ohriať v akomkoľvek parnom variči Babycook®, ale aj v prístroji na výrobu mlieka Bib'expresso či v mikrovlnke. Dózy na jedlo neobsahujú žiadne ftaláty ani PVC a sú BPA, BPF a BPS free, takže sa nemusíte báť, že počas ohrievania sa dôsledkom tepla do jedla uvoľnia nebezpečné látky.

V balení nájdete 6 dóz s objemom 250 ml. Nádobky na uskladnenie jedla majú praktický zatvárací systém "clip", ktorý umožňuje položiť dózy na seba alebo vedľa seba, pričom do seba pevne zapadnú a nespadnú. Prázdne dózy nezaberajú takmer žiadne miesto, pretože ich môžete uložiť jednu do druhej. Perfektne tesniace viečka držia pevne na svojom mieste a vy sa nemusíte báť, že sa z dóz niečo vyleje. Priamo na dózy môžete napísať dátum uskladnenia a obsah dózy, takže jedlo, ktoré hľadáte, nájdete vždy rýchlo a jednoducho. Dózy po použití umyjete aj v umývačke riadu a opäť ich môžete použiť.

Prestížna francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú kvalitné a zároveň jednoduché na použitie. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • 6 dóz na jedlo
  • objem každej dózy 250 ml
  • vhodné aj do mrazničky
  • šetria úložný priestor
  • umývanie v umývačke riadu
  • moderný francúzsky dizajn
  • vysoká francúzska kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia17*9*17 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,26 kg
Objem L6x 250 ml
NoteBPA free
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.