Priamočiara píla Jigsaw Stanley Smoby elektronická so svetlom

Popis produktu

Priamočiara píla Jigsaw Stanley z dielne francúzskych dizajnérov Smoby je špičkový doplnok pre všetky deti a najmä chlapcov od 3 rokov, ktorí sa s ňou zabavia pri hre na majstrov remeselníkov. Detská píla je elektronická, stlačením tlačidla sa začne ostrie hýbať ako na skutočnej píle. Taktiež má svetelnú funkciu, takže majú deti ešte realistickejšie zážitky pri práci s drevom. Mäkká ergonomická rukoväť umožňuje deťom jednoduchší a istejší úchop. Krásny dizajn v žlto-čiernej farebnej kombinácii upúta deti na prvý pohľad. Je vyrobená z kvalitných a odolných plastov, takže vydrží deťom dlhé roky.

Na svoje fungovanie potrebuje 2 batérie typu AA/LR6, ktoré sú súčasťou balenia (batérie sú testovacie). Malí majstri ju naplno využijú pri svojich hrách na kutilov, vďaka čomu si budú rozvíjať svoju technickú predstavivosť, logické myslenie a zručnosť pri používaní rôznych nástrojov a doplnkov. Zároveň si deti budú vymýšľať rôzne stavebné projekty, pri ktorých budú uplatňovať aj svoju fantáziu a predstavivosť. Rozmery produktu sú 15*5*15 cm. Spĺňa najvyššie bezpečnostné štandardy, je bezpečná pre hru detí, má všetky strany zaoblené.

Smoby už dlhé roky prináša deťom prvotriedne hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a nadčasového vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery15*5*15 cm
Celková výška15 cm
Rozmery balenia24*7*21 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Hmotnosť0,2 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1.5V included
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.