Rozprávkové kocky Kubkid Princezné Janod

Popis produktu

Janod rozprávkové kocky Princezné Kubkid sú pekná súprava 12 kociek od francúzskych dizajnérov vhodná pre dievčatá od 3 do 6 rokov. Detské kocky vytvárajú 6 rôznych obrázkov zo života malej princeznej: princezná v kráľovskom koči, v lietajúcom balóne, princezná so slnečníkom či na bielom koni s krásnym princom. Rozprávkové kocky sú krásne ilustrované a po ich zložení dieťatko získa pekný obrázok, ku ktorému môže vytvoriť krátky príbeh, čím sa rozvíjajú jeho komunikačné zručnosti.  Rozmer jednej kocky je 5x5 cm. Prostredníctvom kociek môžete svojim ratolestiam priblížiť tak obľúbený svet princeznej, učiť ich o farbách a tvaroch. 

Všetky hračky Janod majú istý vzdelávací význam, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Táto detská hračka rozvíja jemnú motoriku a logické myslenie detí, pretože musia každú kocku otočiť správnym spôsobom, aby im vznikol celý obrázok. Súprava 12 kociek  je nadčasová hračka v krásnych farbách, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Doprajte svojim deťom túto zábavnú a edukačnú hračku, pri ktorej strávia dlhé hodiny.

Hračky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, rozvíja sa aj logické myslenie a fantázia. Detské kocky Janod sa vďaka svojmu jedinečnému francúzskemu dizajnu, kvalitným materiálom, jedinečnému prevedeniu a nekonečným možnostiam na zábavu stanú obľúbenou hračkou všetkých detí. Rozprávkové kocky sú dodávané v jedinečnom a praktickom kufríku z kartónu s úchytkou.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne edukačné hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky.

Vlastnosti         

  • detské rozprávkové kocky Princezné
  • 1 kocka má veľkosť 5cm
  • dá sa z nich poskladať 6 rôznych obrázkov
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodné pre deti od 3 do 6 rokov
  • ideálne na rozvoj jemnej motoriky, hmatovej citlivosti, logického myslenia, fantázie
  • deti spoznávajú tajomný svet pirátov
  • v praktickom balení
  • spĺňajú najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia28*6*20 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,59 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.