Rozprávkové kocky Domáce zvieratká Kubkid Janod 9 dielov od 24 mes

Popis produktu

Rozprávkové kocky domáce zvieratká Kubkid Janod sú pekná súprava 9 kociek vhodná pre deti od 2 do 5 rokov. Detské kocky vytvárajú 6 rôznych obrázkov s domácimi zvieratkami, ku ktorým patrí prasiatko, zajačik, ovečka, sliepka, kravička. Zvieratká na obrázkoch sú usmievavé, určite budú pôsobiť pozitívne na každé najmenšie dieťatko, ktoré si ich vlastnoručne poskladá. Táto detská hračka rozvíja jemnú motoriku a logické myslenie detí, pretože musia každú kocku otočiť správnym spôsobom, aby im vznikol celý obrázok. Prostredníctvom kociek môžete svojim ratolestiam priblížiť svet domácich zvieratiek, učiť ich o farbách a tvaroch. Súprava kociek so zvieratkami je nadčasová hračka v krásnych farbách, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Hračky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Všetky hračky Janod majú istý vzdelávací význam, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, rozvíja sa aj logické myslenie a fantázia. Detské kocky Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom, jedinečnému prevedeniu a nekonečným možnostiam na zábavu stanú obľúbenou hračkou všetkých detí. Rozprávkové kocky sú dodávané v jedinečnom a praktickom kufríku z kartónu s úchytkou.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorej história siaha do roku 1970. Zaoberá sa vývojom prvotriednych hračiek pre deti, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • detské rozprávkové kocky
  • 1 kocka má veľkosť 5 cm
  • dá sa z nich poskladať 6 rôznych obrázkov s veselými domácimi zvieratkami
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodné pre deti od 2 do 5 rokov
  • ideálne na rozvoj jemnej motoriky, hmatovej citlivosti, logického myslenia, fantázie
  • deti spoznávajú domáce zvieratká
  • v praktickom balení
  • spĺňajú najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery5*5*5 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.